dirljivo

Njegova bolest mu je slomila srce, ali skupio je snagu da nastavi dalje: Poznati pevač uradio predivnu stvar za sina koji boluje od raka (FOTO)

0
Porodica slavnog pevača prolazi kroz teške trenutke i pokušavaju da urade sve što je u njihovoj moći kako bi svom sinu olakšali borbu s rakom.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanadski pevač Majkl Buble, čijem trogodišnjem sinu je dijagnostifikovan kancer jetre, izgradiće posebnu sobu za dečaka namenjenu njegovom zdravstvenom stanju i lečenju.

 

Majkl Buble: Skrhala nas je bolest sina (FOTO)

 

Osim toga, Buble je počeo da gradi i bazen, teniski teren i klizalište u dvorištu na kojem će dečaci igrati hokej.

 

foto: Profimedia

 

On i njegova supruga, argentinska glumica Luisana Lopilato (29), nedavno su objavili da proživljavaju teške trenutke jer njihov stariji sin Noa (3) ima rak, a muzičar je tužne vesti podelio putem svog Facebook naloga.

 

Trogodišnji sin poznatog pevača boluje od raka: Tokom ovog teškog perioda zamolio bih vas ovu stvar... (FOTO)

 

Skrhani smo nedavnom dijagnozom da naš stariji sin Noa ima kancer. Uvek smo javno govorili o važnosti porodice i ljubavi koju imamo prema našoj deci. Luisana i ja zaustavili smo naše karijere kako bismo sve vreme i pažnju mogli da usmerimo na to da Noi bude bolje. U ovom teškom trenutku, tražimo samo da se molite za nas i da poštujete našu privatnost", napisao je popularni pevač na svom Facebook nalogu i naglasio kako planira da se potpuno povuče sa scene, ali i iz javnosti da bi zajedno sa svojom porodicom pomogao sinu da pobedi ovu opaku bolest.

 

 

 

 

makonda-tracker