PORODIČNA DRAMA

Majkl Buble: Skrhala nas je bolest sina (FOTO)

0
Kanadski pevač Majkl Buble i njegova supruga, argentinska glumica Luisana Lopilato, nedavno su otkrili da njihov trogodišnji naslednik Noa boluje od raka, zbog čega oboje planiraju da se povuku sa scene kako bi svom detetu pomogli da se izbori sa teškim zdravstvenim problemima
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džez pevač koji paralelno sa muzičkom gradi i glumačku karijeru, Kanađanin Majkl Buble (41), iza sebe ima 35 miliona prodatih albuma, hiljade koncerata, mnogo nagrada i svetsku slavu, ali zbog porodičnih problema sve je to morao da potisne u drugi plan.


Trogodišnji sin poznatog pevača boluje od raka: Tokom ovog teškog perioda zamolio bih vas ovu stvar... (FOTO)

 

On i njegova supruga, argentinska glumica Luisana Lopilato (29), objavili su da proživljavaju teške trenutke jer njihov stariji sin Noa (3) ima rak, a muzičar je tužne vesti podelio putem svog Faceook naloga.

 Skrhani smo nedavnom dijagnozom da naš stariji sin Noa ima kancer. Uvek smo javno govorili o važnosti porodice i ljubavi koju imamo prema našoj deci. Luisana i ja zaustavili smo naše karijere kako bismo sve vreme i pažnju mogli da usmerimo na to da Noi bude bolje. U ovom teškom trenutku, tražimo samo da se molite za nas i da poštujete našu privatnost", napisao je popularni pevač na svom Facebook nalogu i naglasio kako planira da se potpuno povuče sa scene, ali i iz javnosti da bi zajedno sa svojom porodicom pomogao sinu da pobedi ovu opaku bolest.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Milica Prelević Izvor: Story )
makonda-tracker