Stigla prva prinova

Slavica Ćukteraš: Viktorija je sada ceo moj svet

0
Folk pevačica Slavica Ćukteraš i njen izabranik, bivši golman Vlada Avramov, ne skidaju osmeh s lica otkad su postali roditelji preslatke devojčice koja je na svet došla carskim rezom
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

U subotu, 26. oktobra, folk pevačica Slavica Ćukteraš (31) i njen emotivni partner Vlada Avramov (36) postali su roditelji preslatke devojčice. U novosadskom porodilištu Betanija u ranim popodnevnim časovima pevačica je carskim rezom na svet donela ćerkicu, kojoj su ona i bivši golman zajedno odabrali ime Viktorija. Simbolika njenog imena ima posebno značenje za mlade roditelje koji su s nestrpljenjem očekivali trenutak kada će postati roditelji.

Ponosna mama podelila je srećnu vest sa svojim pratiocima na duštvenim mrežama i napisala da bebica sada predstavlja ceo njen svet.

 

Slavica se sa svojim partnerom vratila u Srbiju posle života u Japanu i Italiji, gde je on imao fudbalske angažmane. Bez obzira na to što je zapostavila svoju pevačku karijeru, ona je uvek isticala da je presrećna, jer je savršeno isplanirala svoj život i organizovala vreme tako da joj nikada nije dosadno.

 

Upoznali smo je pre čitavih 13 godina: Ovako je Slavica Ćukteraš izgledala na samom početku karijere! (VIDEO)
 

- Ne volim da pričam o ličnom životu zato što je to intimna stvar i tako treba da ostane. Trebalo bi odvojiti privatno od poslovnog, a čovek mora da održava ravnotežu na oba polja da se ne bi pogubio. To je moja mirna luka gde sam prava ja, gde sam slobodna, srećna i gde se ne priča o poslovima, nego o mnogo lepšim stvarima – pričala je Slavica ranije, a tom prilikom otkrila je da trudnoću ne planira, već čeka da se dogodi spontano.

 

Evo o kakvom venčanju sanja Slavica Ćukteraš

 

- Naravno da mi je važna podrška, kada se partneri prate i podržavaju jedno drugo u poslu, to je nešto najlepše što može da vam se desi – govorila je lepa pevačica koja je odlučila da sa izabranikom živi u njegovom rodnom Novom Sadu.

makonda-tracker