Lepota koja oduševljava

Ona je slavu osvojila svojim glasom, a njen sin će vas osvojiti seksepilom: Ovo je naslednik Izvorinke Milošević! (FOTO)

0
Poznata pevačica je moćnim glasom uspela da obezbedi mesto jedne od najupečatljivijih zvezda, a nedavno je predstavila i svog sina koji je oduševio mlade dame!
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Izvorinka Milošević iz braka sa Mišom Blamom ima sina Davida, a mnoge devojke kažu da je top frajer.

 

On nije muzičar, a Izvorinka otkriva zašto je to tako.

 

Uprkos genima, ima samo nižu muzičku školu, a završio je Fakultet poslovnih studija. Zamislite, ne želi da se bavi muzikom, iako mu je deda bio čuveni muzičar Rafael Blam, jedan od osnivača Narodnog orkestra, otac mu je Miša Blam, univerzalni muzičar, ja majka... Ali, on je rešio da odabere svoj put. I ja sam gazila, ali što sam to više radila, on se više otimao iz te priče."

 

Ovo iznenađenje je sve ostavilo u šoku: Ana Bekuta je napustila Zvezde Granda, a nikada nećete pogoditi ko je zauzeo njeno mesto! (FOTO)

 

U početku mi je bilo teško zbog te njegove odluke, sada više nije. "Leba ne bi imao da pojede. Sigurno. Kada je shvatio da ne mora da svira, rekao je: "Ne želim." I to sa 14 godina. Ni Mišin stariji sin nije muzičar. Ko zna, možda je to zaziranje od jakih roditeljskih imena."

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker