Radost zbog druge prinove

Ana Štajdohar: Nia je dobila zaštitnika

0
Dok opisuje prvi susret sa sinom kome je dala ime Lav jer je hrabro savladao sve prepreke na rođenju, pevačica Ana Štajdohar otkriva da se njegovom dolasku na svet najviše obradovala njihova ćerka koja je već sada puna ljubavi i nežnosti prema svom mlađem bratu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Porodica pevačice Ane Štajdohar (36) i njenog supruga, muzičara Nikole Demonje (32), dvadesetog oktobra postala je bogatija za još jednog člana kada je na svet stigao njihov naslednik kome su ponosni roditelji dali ime Lav. Iako je celu trudnoću imala neopisiv strah od porođaja, novopečena mama kaže da je on bio bezrazložan i da joj je sada žao što nije više uživala u trudničkim danima.

 

Ponosna mama i uživa i kuje planove: Ana Štajdohar otkrila detalje porođaja i fanovima dala veliko obećanje!
 

- Porođaja sam se plašila tokom cele trudnoće. Žao mi je što je bilo tako, ali moje prvo iskustvo bilo je toliko traumatično da mi nije dozvoljavalo da se opustim i provedem trudničke dane najbolje što mogu. Imala sam ludačku sreću da upoznam Nenada Kušljevića, najboljeg doktora na svetu, pa su mi on i njegov ljubazni tim pokazali kako porođaj ne mora da bude traumatičan i možete da se osećate lepo jer vas tretiraju kao osobu, a ne kao predmet. Doktora Kušljevića od srca bih preporučila svim budućim mamama. Generalno, imam potrebu da pohvalim celo osoblje Porodilišta Zvezdara. Bila sam veoma prijatno iznenađena njihovom ljubaznošću. Prava je tuga što bolnica ima tako katastrofalno loše uslove – ističe lepa pevačica i nastavlja da opisuje prvi susret sa sinom.

 

foto: Luka Šarac

- Porođaj je bio nešto teži, jer se bebi pupčanik dva puta obmotao oko vrata. Maleni je hrabro savladao prepreku i došao na ovaj svet, pa je zbog toga i dobio ime Lav. Neopisiv je momenat kada prvi put dodirnete svoje dete, to mame najbolje znaju. Sve muke zaborave se u tom trenutku. Vidite konačno lik bića koje vas je gurkalo iznutra. Tako se, na neki način, završilo jedno poglavlje mog života i počelo novo. Sada nas je četvoro – kroz osmeh na licu ističe Ana koja otkriva na koji način je njena dvogodišnja ćerka prihvatila mlađeg brata.

 

Nikola ne može da opiše svoju sreću: Ana Štajdohar je ponovo mama, a ja ponovo tata! (FOTO)

 

- Nia je dobila batu koga već voli i mami pomaže u mnogim stvarima oko njega. Došao je njen bata, njen budući zaštitnik u životu i njen najbolji drugar. Gledam je kako ga posmatra dok spava, mazi ga i znam da sam uradila pravu stvar. Život je mnogo lep – završava pevačica.

makonda-tracker