iskrena

Nije dozvolila da problemi slome njen duh: Nakon nesreće sa sinom, Hanka Paldum otkriva u kakvom je odnosu sa ćerkom (FOTO)

1
Hanka Paldum je nedavno otvorila svoju dušu i priznala u kakvom je odnosu sa sinom, ali i sa ćerkom.

 

Pevaću dokle budem imala motiv za to, a motiv se stvara u nama samima. Kad osetite da možete ponuditi nekome nešto i taj neko to primi zdušno, naravno da ću nastaviti da tako delujem. Stalno me teraju da krenem u studio, ali previše sam okupirana nekim životnim stvarima koje mi oduzimaju vreme i energiju, ali moraću'', priznala je Hanka.

 

A jedna od ličnih stvari koje je okupiraju su i nedavni problemi sa sinom Mirzadom koji je osuđen za uzrokovanje nesreće u kojoj su povređene tri osobe.

 

foto: Privatna Arhiva

 

U tom trenutku bio je pod uticajem narkotika, zbog čega ga je Hanka već i izbacila iz svojeg doma.


Hanka Paldum: Neću da pomognem sinu da izađe iz zatvora!

'Moje je dete poseglo za stvarima koje daju lažna obećanja da će postati neko i nešto na brzinu. Svaki roditelj želi da mu dete bude fantastično, savršeno, vaspitano. Ja sam decu odgojila, svi mogu reći da su krasno vaspitana, ovo gledam u kameru i kažem istinu, ali dešavalo se da je moj sin ponesen ovim stvarima koje sam spomenula. Dok se u društvu neke stavari ne promene ta će deca stradati, meni je žao mog deteta i svakoga koje krene lošim putem i onih koji od takve dece dožive neugodnosti'', kaže Hanka.

Međutim, sa ćerkom je uspostavila drugačiji odnos.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker