nikada ga ne viđamo

Nikša izbegava medije i eksponiranje, ali zato je tu mlađa sestra da umeša prste: Najpovučeniji član porodice Terzić u centru pažnje i to zahvaljujući Maši (FOTO)

0
Mlađe sestre su specifične upravo po tome što mogu da rade šta žele, a da im braća to ne zamere. Ovaj Mašin potez se verovatno nije dopao najpovučenijem članu njene porodice, Nikši...
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Porodica koja privlači mnogo medijske pažnje svakako su Terzići. Velika i srećna petočlana porodica je na osnovu medijske pažnje podeljena na članove koje mediji neprestano prate, ali i na one koji ne vole da se eksponiraju.

 

Nikša Terzić, Kostadinov i Mašin brat svakako spada u drugi deo porodice koji ne dozvoljava medijima da mu se približe i to tako što je negov profil na Instagramu zaključan, ali i tako što pazi na kakvim se mestima kreće.

 

Zbog ovoga se devojke okreću za njim: Nikša Terzić ukrao slavu na crvenom tepihu (FOTO)

 

Kada se sa svojom porodicom pojavio na proslavi punoletstva Anastsije Ražnatović, Nikša je izazvao mnogo pažnje, a devojke su prosto poludele za njim.

 

Maša, kao mlađa sestra, ne može da odoli, a da se ne pohvali svojim zaštitnikom, pa je tako na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa Nikšom, što je jako obradovalo sve tinejdžerke.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker