uvek otvorena

Venčanje se uveliko sprema, Suzana Mančić bira šta će da obuče, a jedna stvar sve zanima: Evo šta voditeljka misli o budućem zetu (FOTO)

0
Teodora Kunić, prelepa ćerka Suzane Mančić je nedavno otkrila da je spremna da izgovori sudbonosno da, a njena majka je otkrila svoje mišljenje o budućem zetu.

 

Sviđa mi se zet. On je veoma simpatičan plavušan. Veoma zgodan, moram da kažem. Sad ga još više cenim. Uvek kada mi nešto rikne u kući, struja ili bilo šta drugo, on dođe i sredi to. Ima zlatne ruke, sve zna da uradi, iako je ugledan biznismen", pohvalila se Mančićeva i tako otkrila čime ju je zet osvojio.

 

A photo posted by Teodora Kunic (@teodorakunic) on

 

Ona kaže da su pregovori u vezi sa svadbom u toku, ali da je izvesno da će mladina kuma na venčanju biti Zorana Šulc, spisateljica koja je napisala prvi srpski erotski roman.

 

Razlika u godinama nije prepreka njihovoj velikoj ljubavi: Prelepa ćerka Suzane Mančić spremna da izgovori sudbonosno DA (FOTO)

 

Svadba će biti uskoro, to je sasvim izvesno. Verovatno u Srbiji. Kuma će biti Zorana Šulc. Ona je moja najbolja drugarica, čuvena spisateljica. Ona je i Teodorina drugarica koju mnogo voli i zato ju je odabrala da joj bude kuma", otkrila nam je žena čiji je zaštitini znak širok osmeh, koji ni sada, dok priča o ćerkinom venčanju, ne skida.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker