Najlepša porodična priča

Sonja i Aca Vuksanović : Uvek treba težiti ka boljem

0
Folk pevač i njegova supruga rado dolaze na proslave magazina Story, a ove godine dobili su posebno priznanje za najlepšu porodičnu priču i tim povodom oboje objašnjavaju zašto im je ova nagrada posebno važna
foto:  Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Supružnici Sonja (40) i Aleksandar Vuksanović (47) sve svoje lepe, ali i one manje prijatne trenutke dele sa čitaocima magazina Story. Upravo zbog toga, dobili su Nagradu za najlepšu porodičnu priču. Na žurku u hotel Metropol Palace stigli su među prvima u društvu Lukasovog kolege Ace Pejovića.

 

- Fenomenalno smo se proveli – skoro uglas su prokomentarisali supružnici, a potom su dodali:

 

- Story uvek organizuje dobre žurke, a ovo je bio poseban događaj. Kao i uvek, sve je bilo vrlo lepo uređeno, glamurozno i razlikuje se od svih događaja na kojima smo do sada prisustvovali.

 

Najlepše želje, i još lepši poklon: Aca Lukas u prelepom društvu proslavio 48. rođendan (FOTO)
 

Slavni folk pevač te večeri je, kako kaže, uživao u društvu svojih prijatelja, supruge i svih gostiju koji su prisustvovali žuru.

 

- Story treba samo da nastavi da radi na isti način – kaže Aca čestitajući našem magazinu 11. rođendan i dodaje:

 

- Želim vam još mnogo uspešnih godina i da Story napreduje koliko je moguće više. Uvek treba težiti ka boljem.

 

Kako vreme prolazi, Sonja Vuksanović izgleda sve lepše: Ove fotografije pokazuju da je Aca Lukas jedan presrećan muškarac!
 

Porodica Vuksanović tokom čitave rođendanske proslave nije skidala osmeh s lica, razgovarali su s prijateljima, uživali u muzici i ostali do pred sam kraj žurke.

 

- S vašim magazinom gajimo prijateljske odnose, ali i s većinom zaposlenih u redakciji. Osećamo se kao kod kuće i prelepo smo se proveli – rekla je Sonja.

 

Aca Lukas: Sonju sam osvojio jer sam lep, pametan, inteligentan... (VIDEO)

makonda-tracker