Dramatična ispovest

Irena Grahovac: Namučila sam se da postanem majka

0
Dizajnerka prepoznatljiva po kreacijama od kože i krzna ističe da njen radni dan traje i po 16 sati, ali da nauštrb sna ipak uspeva da bude uzorna majka, tvrdi da tabue treba rušiti, a ne robovati im i otkriva kroz šta su ona i njen suprug prolazili da bi se ostvarili kao roditelji
foto:  Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Dizajnerka Irena Grahovac (48) živi za modu i od nje, ali prkosi svim pravilima koja nameću modeli ponašanja tipični za kreatore. U životu, kao i poslu, uvek je rušila stereotipe zalažući se za individualizam s jedne i hedonizam s druge strane.

 

Višak optimizma, po kom je inače prepoznatljiva, pomagao joj je da na život uvek gleda s osmehom, da mu se raduje i uživa u njemu. Irenino uživanje u životu postalo je još veće a sreća potpunija 10. oktobra 2012. kada su ona i njen suprug Zoran Živković posle višegodišnje borbe za potomstvo dobili ćerkicu Sofiju, a devojčica se baš i nije obradovala kada je sa mamom nedavno trebalo da se fotografiše za Story.

 

- Ona je sada u jogunastoj fazi i pre nego što čuje o čemu je reč, njen odgovor je ne. Pritom, Sofija ne voli da se fotografiše pa se moj muž mudro dosetio da joj kaže kako bi trebalo da se slika za italijanski pasoš, koji uskoro treba da dobije, pošto voli da putuje – objašnjava Irena..

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 581. broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 4. novembra

makonda-tracker