sasvim normalan i jednostavan život

Tamara nema dadilju i sama ćerki menja pelene iako potiče iz nerealno bogate porodice: Istinita priča koja potvrđuje da i bogati pate (FOTO)

0
Iako potiče iz jedne od najbogatijih porodica u Velikoj Britaniji, Tamara ne krije da je razvod njenih roditelja ostavio bolan trag na njenoj duši, da je uprkos tome što je odrasla u izobilju patila, kao i da u novcu ne vidi sreću, već sredstvo
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tamara Eklston, ćerka čuvene Slavice i Bernija Eklstona u ekskluzivnom intervjuu za Dejli Mejl otkrila je kako izgleda roditi se u jednoj od najbogatijih porodica u Britaniji.


Iako veoma žali što su se njeni roditelji razveli, Tamara ne poriče da je jako ponosna na svog oca Bernija koji je osnovao Formulu 1.

 

- On je neverovatan. Ni od čega je stvorio carstvo Formule 1. Dovoljno je bogat da ne mora više nikad da radi, ali ne radi se o novcu, u pitanju je strast, a on i dalje u sedam ujutru prvi dolazi u kancelariju. I pored toga uvek je kao i mama bio tu za mene i maksimalno posvećen. Sećam se da ga nije mrzelo da me vodi u šoping i čeka ispred kabine dok isprobavam tonu odeće. On je moj heroj.

 

 

Misteriozna smrt u porodici Eklston, pokrenula je niz šokantnih događaja: Svi detalji drame svetski poznate porodice (FOTO)


Tamara ne poriče da je pre majčinstva imala mnogo neuspeha u ljubavnom životu, te da su mnogi bivši pokušavali da je ucene u cilju da se okoriste. Kako kaže, bogatstvo joj je često pravilo problem i u prijateljstvima. Priznaje, nije sve u novcu.

 

Nastavak priče pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker