sreća je ponovo u njihovom domu

Nikolija iskreno o gubitku bebe: Više mi je pomogao Relja nego mama Vesna

0
Pevačica otvoreno govori o tome kako je podnela najteži period u svom životu.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Nikolija Jovanović dobila je ćerkicu Reu sa svojim verenikom Reljom Popovićem, ali pre više od godinu dana lepa pevačica je izgubila bebu i prebrodila težak period.

 

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji ona je odgovorila na pitanje koliko joj je mama Vesna Zmijanac pomogla u teškim danima.

 

Porodila se pre mesec dana, a nikada nije bila seksepilnija: Nikolija predstavila potpuno novu boju kose i imidž koji ubrzava puls (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

 

Iskreno, više mi je pomogao Relja, jer kad nešto krene naopako tu nema saveta, tu ne pomaže ni mama ni predsednik države. Jedini način je tada, da citiram Relju: "Ne zanima me".

 

Srećom, popularni i zaljubljeni par ubrzo nakon velikog gubitka obradovala je vest o novoj trudnoći, a na svet je 26. septembra došla zdrava i preslatka devojčica Rea

 

Ima tek mesec dana, ali je već mamin najveći fan: Nikolija otkrila koju njenu pesmu Rea najviše voli!

 

Iako je zbog drugog stanja 9 meseci bila odsutna sa scene, Nikolija kaže da nije imala takav utisak. 

 

Bila sam odsutna 9 meseci, ali mediji non stop pišu o meni. Ispalo je kao da me nije bilo možda samo 2 nedelje. Ipak, moram da priznam da mi je prijalo da se uključim, ali postoje i neki mediji koji mi nikada neće prijati. Moj posao ipak ne zavisi toliko od medija, ima onih koji se nikada ne pojavljuju u štampi, niti se piše o njima, ali jako dobro i uspešno rade svoj posao. Ja se trudim da nekako sve to izbalansiram", ispričala je novopečena mama i uspešna pevačica koja je ubrzo nakon rođenja bebe svoju vernu publiku obradovala novim hitovima koji su odmah naišli na oduševljenje. 

 

makonda-tracker