suprug za primer

Malo koji muškarac bi postupio ovako: Zbog ovog poteza ćete još više ceniti Nikolu Rokvića

0
Bojana Barović zaista blista od sreće otkad je u ljubavi s mladim umetnikom, a najnoviji detalj koji je o njemu otkrila učiniće da vam bude još simpatičniji - ako je to uopšte moguće.
foto: Instagram
foto: Instagram

Nikola Rokvić je talentovan, uglađen, human, zabavan, šaramantan... ali ni to čak nije sve! On je tata i suprug o kakvom mašta svaka žena, a njegova supruga Bojana Barović otkrila je još još zanimljivost o životu s Nikolom.

 

Još jedno slavlje u porodici Rokvić: Danas je veoma važan dan! (FOTO)

 

Bilo je i više očigledno koliko je pevač bio uzbuđen zbog činjenice da će se on i njegova izabranica ostvariti u ulozi roditelja. On je bio presrećan, dirnut, ponosan na svoju dragu, a tokom njene trudnoće on je učestvovao u takmmičenju "Tvoje lice zvuči poznato", gde smo iz nedelje u nedelju imali priliku da svedočimo tome koliko je Nikola srećan.

 

foto: Instagram

Ipak, njegova radost nije se sastojala samo od praznih reči, već je on i na delu pokazao da je spreman da bude tata, suprug i podrška.

 

Nikola Rokvić i Bojana Barović se s ćerkicom vratili u Mileševu: Naša princeza je posetila mesto smo se venčali (FOTO)

 

Naime, kako Bojana otkriva, ona nije zahtevala od svog supruga da prisustvuje porođaju u Los Anđelesu, već je on sam izrazio želju da joj se nađe u ovako ozbiljnom trenutku.

 

makonda-tracker