imaju svoju listu prioriteta

Rea je promenila njihove životne planove: Nikolija otkrila kada će ona i Relja stati na ludi kamen!

0
Par koji se nedavno ostvatio u roditeljskoj ulozi još uvek nije stao na ludi kamen. Sada je pevačica dala odgovor koje mnoge najviše zanima...
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Relja Popović i Nikolija Jovanović nisu krunisali svoju zajednicu brakom i smatraju da jedan papir njihovu ljubav neće promeniti.

 

Pevačica smatra da je kruna njenog emotivnog odnosa sa Reljom upravo njihova ćerka Rea koja je na svet došla pre mesec dana.


- Relja i ja imamo problem da se dogovorimo za putovanje u aprilu za jun ili jul, zamislite tak da se dogovaramo za svadbu godinu dana unapred. A nakon što je na svet došla Rea, tek sada ne razmišljamo o tome.

 

I za nju i za Relju trenutak od kako su postali roditelji promenio je život, ali na bolje.

 

Nikolija otkrila recept: Evo zašto je dve nedelje posle rođenja ćerkice na žurki magazina Story izgledala kao da se nije ni porađala

 

foto: Damir Dervišagić

- Kada sa nekim imaš dete, ti ne možeš da se razvedeš. Dete je kruna našeg odnosa. To je trajni odnos, krvno srodstvo. Srećni smo i zadovoljni i ne postoji druga stvar koja bi uticala na nas - otkrila je pevačica.

 

Ponosni tata Relja Popović otkriva detalje o prvim roditeljskim danima: Ako beba zaplače, Nikolija skače u pola noći!

 

Nikolija tvrdi da u njihovom domu sada ima više smeha i nežnosti od kako je Rea došla, a svoju sreću zbog toga ne krije.


Kada su neke osnovne stvari na mestu, sa sitnicama se lako nosite - ističe srećna novopečena mama u emisiji Premijera vikend specijal.

makonda-tracker