ŽIVOT NA NOVOJ ADRESI

Katarina Rašić: Nedostaje nam Srbija

0
Zbog košarkaškog angažmana svog supruga Aleksandra Rašića, pop pevačica Katarina Rašić sa ćerkicom Julijom i sinom Davidom trenutno boravi u Rumuniji, gde su uspeli da organizuju život po svojoj meri
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Kada je pre četiri godina prvi put postala majka, pop pevačica Katarina Rašić (37) odlučila da je se povuče sa muzičke scene kako bi se u potpunosti posvetila ćerkici Juliji. S obzirom na to da je njen suprug Aleksandar Rašić (32) tada igrao u košarkaškom klubu Sijena, svi su živeli u Italiji, a budući da su ga uvek svuda pratili, tako su prošle godine boravili u Turskoj, gde se rodio njihov sin David. Trenutno su u Rumuniji i pokušavaju da se naviknu na tamošnje uslove života.

 

- Divno nam je ovde, grad je prelep i zaista uživamo. Oboje smo bili skeptični kada smo čuli da ćemo naredne sezone živeti u Klužu, u Rumuniji, jer nikada do sada nismo čuli za njega. S obzirom na to da je Saša zbog priprema stigao mesec dana pre nas, odmah me je obavestio da su sve naše strepnje bile neosnovane jer je Kluž prelep. Mi živimo u stanu, u blizini hale. Veoma mi prija da svakog dana šetamo na keju, a pošto reka protiče kroz čitav grad, šetnje su duge i baš nam prijaju. Zadivljena sam parkovima koje su napravili za decu na svakih 200 metara, a uz svaki postoji i staza za trčanje, kao i sprave za vežbanje. Vreme nas je baš poslužilo, svakog dana bilo je oko 25 stepeni pa smo već mesec dana non-stop napolju, a u kuću ulazimo samo da ručamo – iznosi Kaća prve utiske iz ovog grada i otkriva da je za vrlo kratko vreme uspela da se organizuje.

 

Katarina Rašić: Presrećna sam jer sin liči na mene

 

- Jucu smo odmah upisali u vrtić i posle tri nedelje izuzetno je zavolela svoju grupu. Čak i tokom vikenda ona svako veče pita da li je sutra ponedeljak kako bi s radošću otišla u zabavište. Lepo se uklopila i već ima najbolju drugaricu. U toj školici postoje grupe na nemačkom, španskom, francuskom i engleskom, a mi smo je upisali u ovu poslednju. U Turskoj je već išla u takav vrtić i sada je samo nastavila. Zadovoljna sam jer je sa nepune četiri godine savladala jezik tako da crtane filmove gleda bez prevoda, a sigurna sam da će naučiti i rumunski.

 

foto: Privatna arhiva

Nekadašnja članica Koktel benda uživa u svakom trenutku majčinstva, ali priznaje da joj muzička scena ipak nedostaje. Strpljivo pravi planove za povratak na estradu kada se vrati u Srbiju, a do tada će se maksimalno posvetiti svakom trenutku odrastanja svojih mališana.

 

Prodoran pogled nežne plavuše: Katarina Rašić otkriva tajne svoje lepote
 

- Trenutno smo u Rumuniji deca i ja sami jer je suprug otišao u Tursku da igra utakmicu. Njemu je ovo sjajna sezona, najbolja u poslednjih nekoliko godina i baš sam srećna zbog Saleta. Ipak, mnogo mi nedostaje scena, pogotovo kada na Instagramu i Facebooku vidim fotografije svojih drugarica koje ostavljaju postove sa svojih nastupa ili snimanja emisija. Meni deca pružaju ljubav koja je nemerljiva i predivno se osećam, ali jedva čekam da se vratim u Srbiju i ponovo uzmem mikrofon u ruke. Tamo će nam biti bake, a i Saša neće imati treninge i više će moći da se posveti deci pa ću biti u mogućnosti da ponovo nastupam. Radila sam sa bendom Kilo tona u kom bubnjeve svira Raša Novaković, suprug Goce Tržan, i s njima imam dogovor da ponovo sarađujemo kada budem imala vremena – iskrena je Kaća koja je presrećna jer njen sin David savršeno napreduje i priznaje da joj prija kada čuje komentare da ima iste plave oči kao mama.

 

foto: Privatna arhiva

 

makonda-tracker