istinita priča koja je srbiju podigla na noge

Cela Srbija priča o teškoj sudbini Dijane Karić i njegovoj nesebičnoj podršci: Oglasio se i Stefan, suprug bivše misice koja vodi strahovitu borbu sa kancerom (FOTO, VIDEO)

0
Kada su juče domaći mediji preneli priču o nekadašnjoj misici koja se bori sa rakom materice, niko nije ostao ravnodušan. Ljubavna priča Dijane i Stefana Karića je Srbiju podigla na noge, a njegova nesebična podrška u najtežim trenucima je mnogima vratila veru u ljubav i to da ona pobeđuje sve!
foto: Instagram
foto: Instagram

Suprug bivše misice Dijane Karić, koja se u protiv kancera, oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon što je priča o njegovoj nesebičnoj podršci bolesnoj supruzi dirnula mnoge.

On je objavio sliku na svom profilu u opisu koje je napisao da nije važno šta on radi, već da je bitno samo kako se njegova supruga oseća.ž

 

- U svemu ovome je najmanje bitno šta ja radim za moju ženu. Najbitnija je njena borba protiv tog zla i njena snaga da pomogne drugima u istoj. A to ženo što te ja volim, ne trebaju novine da pišu o tome, bitno mi je samo da ti to znaš i osećas - napisao je Dijanin suprug u opisu fotografije koju je podelio sa pratiocima.

 

Njegova ljubav pomera planine i sve granice: Srpska misica se bori za život, a postupci njenog supruga će vas rasplakati (FOTO)

 

Nastavak dirljive priče pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker