Otvorio dušu

Nikada ne govori o privatnom životu, ali sada nije mogao da se suzdrži: Evo šta Nebojša Glogovac kaže o mezimici Sunčici (FOTO)

0
Nije prošlo ni dve nedelje kako se njegova izabranica porodila, a ponosni tata se pojavio na dugo očekivanoj premijeri filma Ustav Republike Hrvatske gde je otvoreno prokomentarisao kako se oseća nakon što je postao tata po treći put
foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Legendarni glumac Nebojša Glogovac je pre dvedesetak dana dobio treće dete, ali ovog puta sa devojkom Milicom Šćepanović. Kako je izjavio za „Alo!“, njemu nije palo teško da se vrati deceniju unazad, kada su njegovi sinovi Gavrilo i Miloš došli na svet. Jedino što je ovog puta u njegovu porodicu stigla ćerka Sunčica.

 

Sunčica došla na svet u porodičnom domu: Nebojša Glogovac postao tata po treći put!


- Osećaj je odličan, svima bih to poželeo - kratko je rekao glumac.

 

Inače, glumac se pojavio na beogradskoj premijeri filma „Ustav Republike Hrvatske“, u kojem glumi deklarisanog homoseksualca i transvestita.

- Nije mi bilo teško da glumim homoseksualca. Istraživao sam kakve su njihove ljudske vrednosti, šta je u njima dramatično i zanimljivo. Opredeljenost lika kog igram u emotivnom smislu je potpuno sporedna stvar, ali neke druge osobine su mnogo bitnije za ovaj film. Ova uloga je divna i sa radošću sam je prihvatio. Lik je veoma temeljan, zbog čega sam prihvatio da glumim u ovom delu - kaže Glogovac za „Alo!“ i dodaje:

 

Nebojša Glogovac: Bilo je trenutaka kada sam sumnjao u sebe

 

Posećanja radi, Nebojšina devojka Milica porodila se 2. oktobra u stanu. Glumčeva ćerka došla na svet u kadi porodičnog doma. Ovakav porođaj izabrala je Milica, koja inače propagira zdrav način života i jogu kao sastavni deo životnog stila.

makonda-tracker