PRVE FOTOGRAFIJE ĆERKICE

Danijela i Stefan Buzurović: Klara nas osvaja osmehom

2
Voditeljka Danijela i njen suprug, glumac i voditelj Stefan Buzurović, u novoj ekstenziji magazina Story – Story Kidsu, ekskluzivno predstavljaju svoju petomesečnu naslednicu
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

U porodičnom domu Buzurovića uvek je vedro i nasmejano, a još boljem raspoloženju doprinela je devojčica Klara, koja je došla na svet u maju. Mama Danijela (34), tata Stefan (30) i brat Nestor (3) s nestrpljenjem su iščekivali njen dolazak, pomalo se pribojavali, bili i nervozni, a danas, osim što su neispavani, nemaju nijedan drugi problem.

 

Danijela i Stefan Buzurović: Suprug mi pomaže da se osećam seksepilno i posle trudnoće (VIDEO)
 

- Druga trudnoća bila je drugačija od prve, ali jednako lepa i bezbrižna. Zbog položaja bebe nisam bila pokretna kao kad sam nosila Nestora, ali to mi nije smetalo da uživam u svakom momentu tog predivnog stanja – rekla je Danijela za prvi broj magazina za roditelje i decu Story Kids, koji je u prodaji od 29. septembra. Danijela je na porodiljskom bolovanju na Prvoj televiziji, dok njen suprug, glumac i voditelj emisije TV Čorba na B 92, svaki slobodan trenutak provodi sa svojom porodicom, upija pozitivnu energiju i uživa u šalama svog sina i osmehu ćerkice. Voditeljka se u poslednje vreme u potpunosti prepustila svim čarima majčinstva, ali i raduje se novim poslovnim projektima kada za njih dođe vreme. Ponosni roditelji prvi put fotografisali su se sa ćerkicom Klarom u ekskluzivnom editorijalu za magazin Story Kids. Devojčica se sve vreme osmehivala, dok je njen stariji brat Nestor opčinio celu ekipu i svojom duhovitošću i šarmom sve vreme bio u centru pažnje.

 

foto: Luka Šarac

- Od samog početka moje trudnoće govorili smo mu da će nam se pridružiti beba. Prvo mu nije mu bilo jasno o čemu je reč, ali čim je stomak počeo da se nazire, delovalo je da je shvatio – rekla je Danijela, a Stefan je dodao:

 

- U poslednjim mesecima trudnoće Nestor je svako veče ljubio stomak i insistirao da on bude taj koji će ga namazati kremom. Uz sve to po ceo dan trčao je po kući sa osmehom i vikao: Mama, beeebaaa!

 

Stefan Buzurović: Moj sin je prevarant i manipulator

 

Danijela i Stefan uživaju u svakom trenutku roditeljstva i kako ponosno ističu, kopiraju principe svojih roditelja.

 

- Tradicionalisti smo ako to podrazumeva da imamo sisteme vrednosti koje smo poneli od kuće. Porodica je najvažnija, a ljubav najvrednija. To je okosnica našeg sistema vrednosti – ističe Danijela, a njen suprug kaže:

 

- Vaspitanje je operativni sistem koji se svakom novom generacijom unapređuje. Trudimo se da deca budu voljena i sigurna, da nauče da pokažu ljubav i ukažu poštovanje onome ko to zaslužuje.

 

makonda-tracker