POrodica mu je najveći uspeh

Ne možete ni da zamislite koliko su lepe: Upoznajte Ivanu i Anđelu, ćerke Bobana Rajovića (FOTO)

0
Pevač Boban Rajović jedan je od onih javnih ličnosti koje ne vole da preterano svoj privatni život i članove porodice medijski eksponiraju, pa mnogi ne znaju da on ima dve prelepe ćerke i mlađeg sina koji se bavi fudbalom...
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Pevač Boban Rajović jedan je od onih javnih ličnosti koje ne vole da preterano svoj privatni život i članove porodice medijski eksponiraju, pa mnogi ne znaju da on ima dve prelepe ćerke i mlađeg sina koji se bavi fudbalom.

 

Sa suprugom Draganom je 25 godina, od toga čak 24 u braku. Njegova najstarija ćerka zove se Ivana i svojom lepotom često privlači pažnju gde god da se pojavi.

 

A photo posted by Ivana Rajović (@ivanarajovic) on

Njen nalog na društvenoj mreži Instagram obiluje fotografijama na kojima uživa u društvu svog emotivnog partnera, a svoje mesto u njenom virtuelnom foto-albumu našao je i tata Boban.

 

Boban Rajović iskreno o teškim trenucima u braku: Govorimo jedno drugom da ćemo zajedno pobediti sve

 

A photo posted by Ivana Rajović (@ivanarajovic) on

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

 

Pevač ima veliku podršku svoje dece, pa ga je Anđela bodrila i tokom prošlogodišnjeg festivala. I Boban neretko objavljuje fotografije na kojima je sa svojim ćerkama, a svojom emotivnom porukom na Instagramu oduševio je Anđelu, koja mu je rekla da ga voli najviše na svetu.

 

- Nekome dobro jutro, nekome laku noć. Ja ću radostan zaspati, imam se čemu radovati. Volim te, ljubavi - napisao je brižni otac u opisu fotografije na kojoj grli svoju naslednicu.

 

Roditelji, držite se: Boban Rajović otkrio neobično narodno verovanje koje se obistinilo rođenjem Nikolijine i Reljine ćerke (FOTO)

 

Anđela pleni svojim fizičkim izgledom, ali i blistavim osmehom koji malo koga može ostaviti ravnodušnim.

 

A photo posted by Boban Rajovic (@rajovicboban) on

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

Boban je ekskluzivno za Story.rs kako on i supruga vaspitavaju svoju decu i na koji način roditelji treba da se ponešaju prema svojim naslednicima: 

 

- Mnogo je bitno da roditelji do neke detetove 14-15 godine budu uz njih, da ne propuštaju ni jedan momenat. Ja sam znao Beograda da dođem ujutru u Kopenhagen da odgledam samo utakmicu mog Andreja, koja traje sat i po vremena i da se vratim nazad. Ti momenti su deci mnogo mnogo bitni.

 

Najmlađi Andrej je izuzetno talentovan kada je u pitanju fudbal, a Dragana, Boban i sestre ga podržavaju i bodre na utakmicama.

 

Boban Rajović: Porodica je zbog mene preživela golgotu

 

A photo posted by Ivana Rajović (@ivanarajovic) on

 

makonda-tracker