jedno drugom su najveća podrška

Uz sestru i u najtežim trenucima: Veljko otkrio kako se Anastasija nosi sa raskidom (FOTO)

0
Veljko i Anastasija, pa i Ceca često ističu da imaju otvoren odnos, da su jedni drugima najveća podrška, a raskid je za svakoga sam po sebi težak. Kako njegova sestra podnosi raskid svoje dugogodišnje veze otkrio je njen najveći oslonac...
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Sin najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović nedavno je uplovio u emotivnu vezu sa mladom voditeljkom Ksenijom Bujišić.

 

Nakon što je Anastasija Ražnatović okončala svoju višegodišnju ljubavnu vezu, njen stariji brat Veljko uplovio je u novu romansu sa mladom voditeljkom Ksenijom Bujišić.

 

Od samog početka njihova veza trpi veliki pritisak medija što im, kako kažu, za sada ne smeta.

 

Šta će reći Zvezdan: Evo sa kojim našim fudbalerom u ljubavi uživa Maša Terzić (FOTO)

 

foto: Petar Đorđević

Nekad izlaze neki naslovi koji su nedolični, skroz bespotrebni. Kad bih mogao da biram, voleo bih da ne budem u medijima, ali jednostavno je tako od mog rođenja. Dok neko ne sedne sa mnom i ne upozna me, misli da sam ja onakav kakvog me mediji predstavljaju – rekao je Veljko, a onda se osvrnuo i na emotivni status svoje sestre Anastasije.

 

Prva jutarnja kafa sa budućom svekrvom: Jedan Cecin potez otkrio je da li joj se zapravo dopada Veljkova devojka Ksenija!

 

Anastasija je dobro prihvatila raskid sa Kostadinom. Ne primećuje se razlika u njenom ponašanju. Ona nije taj tip devojke. Ona je mlada, ostvarena devojka i stoički je sve to podnela – rekao je Veljko.

makonda-tracker