ponosni tata

Ne može da dočeka da ćerkica stigne kući: Relja Popović uz Vesninu pomoć kupio krevetac i kolica za bebu (FOTO)

0
Reper Relja Popović, koji je pre dva dana postao otac Ree, otkriva kako je sve spremno za izlazak njegove izabranice Nikolije i bebe iz porodilišta, ali i priznaje da je ključnu ulogu odigrala njegova tašta Vesna.
foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Relja je celu noć slavio rođenje mezimice, a sa ponosnom bakom Vesnom Zmijanac uputio se u šoping.

 

Jedva sam čekao da dođe trenutak kada ću se ostvariti u ulozi oca. Vesna i ja bili smo u kupovini kako bismo sve spremili za dolazak bebe. Prvo smo kupili krevetac, a onda smo izabrali kolica. Bilo je teško da sve postignem na vreme, ali Vesna mi je mnogo pomogla u tome. Iskreno, nisam se baš najbolje snašao, jer se ne razumem kako i šta treba kada je beba u pitanju, ali ključnu ulogu je odigrala moja tašta", rekao je pevač za Alo.

 

Inače, novopečeni tata je pre dva dana slavio rođenje ćerke, a brojni prijatelji su mu po dolasku cepali majicu.

 

Presvlačio sam se više od dvadeset puta, stalno su mi cepali majicu. Slavili smo do jutra, bilo je veoma lepo i presrećan sam što su tu bili svi moji i Nikolijini prijatelji. Sa nestrpljenjem iščekujem trenutak kada će njih dve doći kući i kada ću ih izvesti iz porodilišta", kaže Relja.

Emocije su bile prejake: Relja Popović zaplakao na proslavi povodom rođenja ćerkice (FOTO,VIDEO)

 

Osim supruga Relje Popovića i majke Vesne Zmijanac, u porodilište je došao i Nikolijin otac Vlada Jovanović.

 

foto: Zorana Jevtić

Doktor ekonomskih nauka sa kojim je Vesna bila u braku i iz kojeg je dobila Nikoliju, došao je ispred Narodnog fronta sa suprugom kako bi video ćerku i unuku.

 

Moj otac je “alergičan” na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem", rekla je ranije Nikolija.

Već ima nešto po čemu će je svi zapamtiti: Uzbuđena baka Vesna Zmijanac otkrila kako izgleda malena Rea (FOTO)

 

Vesna Zmijanac otkrila je da unuka Rea liči upravo na dedu.

 

 

makonda-tracker