One su njeno najbolje društvo

Nećete znati u koju pre da pogledate: Starija ćerka Maje Marijane će vas oboriti s nogu, a mlađa će vas zaslepeti lepotom (FOTO)

2
Popularna pevačica je već dugi niz godina prisutna na našem estradnom nebu, a mnogi smatraju da se ne menja. Njene ćerke su očigledno nasledile maminu lepotu, a u medijima se pojavljuju jako retko
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Atraktivna pevačica Maja Marijana koja s godinama izgleda sve lepše i te kako ima čime da se pohvali. 

 

Pevačica čiji hitovi nemaju rok trajanja ima i više nego uspešnu karijeru, ali se njenim najvećim uspehom smatraju upravo njene dve mezimice Anđela i Milica.

 

Pevačica iz prvog braka sa Željkom Stefanovićem ima ćerku Anđelu koja ima 19 godina i svojom atrakitvnom pojavom zaista obora s nogu. Anđelu smo već imali prilike da vidimo, a još se nije izjašnjavala da li želi da krene majčinim stopama i upusti se u estradne vode, ali svakako ima potencijala za ulogu modela ukoliko bude razmišljala o karijeri na javnoj sceni.

 

Ćerka Maje Marijane je porasla i sada je prava lepotica

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

Maja se po drugi put ostvarila kao majka kada je svom izabraniku Mladenu Šmakiću rodila ćerku Milicu. Iako je još mala, mlađa ćerka je zaista izuzetno lepa i takođe je crte lica nasledila od majke.

 

foto: Dragan Kadić

Ponosna mama dve devojčice pohvalila se svojim naslednicama na društvenoj mreži Facebook i napisala:

 

Za nju je vreme stalo: Maja Marijana se već 20 godina ne menja (FOTO)

 

Moji najdraži, najlepši,najvoljeniji, najslađi banditi! Ja sam sebi društvo rodila.

 

 

makonda-tracker