kralj folka ne krije sreću

Estrada i sportisti, vredni pokloni i slavlje do zore: Unuk Šabana Šaulića glamuroznom proslavom proslavio punoletstvo (FOTO,VIDEO)

0
Luka Adžić, sin Sanele Šaulić, od bake i dede dobio je 25 000 evra, a od oca Ivana Adžića luksuzan automobil.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Šaban Šaulić je sinoć proslavio punoletstvo unuka Luke Adžića u društvu porodice, prijatelja i brojnih ličnosti iz sveta sporta i estrade.

 

foto: Damir Dervišagić

 

foto: Damir Dervišagić

Glamurozno slavlje upriličeno je u jednom restoranu u blizini Ade Ciganlije, a među prvima je stigao slavljenik s roditeljima, majkom Sanelom i ocem Ivanom Adžićem.


Šaban Šaulić oduševljen budućim zetom: Evo zašto do sada nisam hteo da pričam o tome

 

Potom su došli i Šaban i njegova supruga Goca, kao i Ilda s mužem Bojanom Vučkovićem. Kralj narodne muzike rekao je za Kurir da mu je jučerašnji dan bio jedan od najemotivnijih u životu.

 

foto: Damir Dervišagić

Luka je moj unuk prvenac, svi u porodici smo najslabiji na njega. Veoma sam radostan što u društvu prijatelja slavimo njegov rođendan. Ja sam mu na poklon dao kovertu, tako je sad moderno", rekao je Šaulić, dok je njegova supruga otkrila koji je momenat na proslavi za nju bio najdirljiviji.

Kako Kurir saznaje, Luka je od Šabana i Goce za 18. rođendan dobio 25.000 evra u koverti, dok mu je otac Ivan poklonio najnoviji model luksuznog auta.

 

foto: Damir Dervišagić

Ostatak teksta i fotografija, kao i video snimak, pogledajte na sledećoj strani.

 

makonda-tracker