Iznenadno letovanje

Tijana Dapčević: Porodično uživanje na Halkidikiju (FOTO)

0
Nakon dvonedeljnog odmora sa suprugom Milanom i sinom Vukom u Grčkoj, pevačica Tijana Dapčević ponovo je otišla u solunsku regiju, ali ovog puta sa majkom, naslednikom i ostalim članovima familije
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Pop pevačica Tijana Dapčević (40) može da se pohvali kako je ovo leto za nju bilo uspešno, jer je pored snimanja sitkoma u rodnom Skoplju, objavila i duetsku pesmu sa Tiom Draganom, letovala sa suprugom Milanom (43) i sinom Vukom (7), a imala je i brojne zapažene nastupe širom regiona. Najveću radost pričinjava joj to što je njena porodica tokom celog leta bila na okupu, pa su tako svi zajedno putovali na relaciji Skoplje–Beograd. Međutim, sredinom avgusta Tijana i njen sin Vuk otišli su u Makedoniju bez Milana, koji je ostao u Beogradu zbog poslovnih obaveza. Čim su stigli u Skoplje, pevačica i njena majka Brana odlučile su da otputuju na more.

 

Njoj sve polazi za rukom: Tijana Dapčević ovom promenom pokazala da je najhrabrija pevačica (FOTO)
 

- Ovo nam je bilo drugo letovanje u Grčkoj. U pet do dvanaest mama, Vuk i ja odlučili smo da otputujemo na primorje. Bili smo u jednom divnom malom mestu između Pefkohorija i Haniotija. Boravili smo u prelepoj vili i beskrajno uživali deset dana. Mama i ja smo vreme provodile uglavnom na plažama i restoranima, a Vuk je bio okupiran svojim drugarima – priča Tijana koja je bila presrećna jer su im se pridružili njena rođena sestra Tamara Todevska sa suprugom Aleksandrom i njihovom ćerkicom Hanom koja je krajem avgusta napunila četiri meseca.

 

foto: Privatna arhiva

 

- Osim Tamare, Ace i Hane, s nama su bili i moj ujak, ujna i sestra od ujaka. Imali smo pravo porodično okupljanje i divno se proveli. Stvarno nam je bilo fenomenalno, svaki dan smo se smejali, šalili, uživali, a pao je dogovor da i sledeće godine ponovo svi zajedno odemo na more.

 

Boravak sa bebom na moru u Tijani je probudio sećanja na trenutke kada je Vuk bio sasvim mali, a sada je bila presrećna što je mogla da provede prvo letovanje sa svojom sestričinom.

 

foto: Privatna arhiva

- Hvala Tamari što me je učinila najsrećnijom tetkom na svetu. Sada kada smo dobili Hanu, shvatam da je to vrlo opravdana i vanzemaljska ljubav koja rečima ne može da se opiše. Tamara je divna majka, ona je svoje dete dočekala i te kako spremna, s obzirom na to da je sa Vukom naučila sve, tako da joj saveti uopšte nisu potrebni – iskrena je Tijana koja je po povratku sa letovanja odmah počela sa pripremama za polazak u drugi razred svog sina.

 

Tijana Dapčević potresena po povratku iz Makedonije: Pevačica otkrila od čega najviše strahuje

 

foto: Privatna arhiva

- Vrlo sam zadovoljna i srećna što je Vuk završio prvi razred odličnim uspehom. Kada je reč o školi, on je samostalan, samosvestan, vrlo temeljan i ambiciozan, ali kao i druga deca, insistira na tome da svaki slobodan trenutak koristi za igru sa drugarima. Još je mali, pa ga ne opterećujemo dodatnim aktivnostima, osim plivanja, kao i časova klavira koje je sam odabrao u muzičkoj školi.

makonda-tracker