motivaciona priča

Ostvarila se u ulozi majke u 52. godini i nema podršku jače polovine: Naša glumica otkrila kako izgleda život samohrane majke (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Dragan

15-09-2016 08:10h
Nek joj je sa srećom želim joj sve naj bolje

Sara

15-09-2016 10:44h
@Dragan
Preslatka devojcica, hrabra zena i majka. Nek je ziva srecna i zdrava. I neka su obe srecne.

Margita

22-11-2016 16:50h
Želim im svu sreću ovog sveta. Kad je žena, prava majka, otac može i da nedostaje. Ponekad je i to bolje nego da je gaji neko ko i ne zaslužuje da se zove otac.

ja Pa ja

03-05-2017 08:39h
Budi srecna sto imas tog malog andjela. Nemoj da panicis jer je mnogo majki koje su u gorem materijalnom polpzaju pa opet same podizu decu. Bog nije dao dete njemu jer ga ne zasluzuje vec tebi i budi zahvana na tome. I ja sam otac i znam veruj ,sve ce ti zivot i dragi Bog vratiti Srecno!

aleksandar

12-05-2018 20:37h
svaka cast za Ljiljanu, Bog neka ih pozivi obe...a sebicni davalac sperme neka se zamisli, ako ima mozga uopste...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: