ispunjena i srećna

Kristina Radenković hoće prinovu, ali ne i brak: Želim još dvoje dece

0
Pre manje od pola godine, voditeljka najgledanijeg kviza "Slagalica"- Kristina Radenković rodila je ćerku Taru, čijim dolaskom je potpuno promenila svoj život.
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

U januaru prošle godine, njen izabranik Nikola Radojević ju je zaprosioali njih dvoje još nisu stali pred matičara. U međuvremenu su postali roditelji.

 

Našu ljubav smo krunisali bebom, a daće bog još dve! Imamo nešto zajedničko i obavezali smo se jedno drugom najvećim zadatkom i odgovornošću do kraja života, što vredi više nego ijedan brak na papiru", rekla je Kristina za "Blic".

Sve emocije staju u ovu fotografiju: Kristina Radenković ovekovečila najdirljivi porodični trenutak (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Ona kaže da joj partner pomaže u svemu kada je odgoj njihove ćerke u pitanju, i da ih je Tara dodatno zbližila.

 

Ima istine u pričama da su ćerke najviše vezane za očeve i da su to "njihova deca". Nikola i Tara su izuzetno bliski, ne odvajaju se jedno od drugoga. Upravo zbog toga bih volela da rodim i jednog dečaka, koji će biti mamin sin, i još jednu devojčicu", priznaje Kristina.

 

Kako se ono kaze moderno...a da! " My all" ????????????

A photo posted by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on

 

Voditeljka je posle porođaja uspela da smrša dvadeset kilograma, što je bila inspiracija svim ženama koje su s njom svakodnevno kontaktirale želeći da znaju kako je u tome uspela.

 

Posle ovakvog odgovora, Kristinu Radenković se niko neće usuditi da osuđuje: Ne znam šta biste vi na mom mestu, ali za mene je ovo savršeno (FOTO)

 

Nisam držala dijetu. Aktivna sam otkad sam izašla iz porodilišta, vozim, radim, svuda idem sa ćerkicom i dojim. Naravno, tu ima dosta genetike, a moram priznati i da manje jedem nego tokom trudnoće", kaže Kristina.

makonda-tracker