slavlje u porodici dejana savićevića

Vladimir Savićević: Bebi smo dali ime Vladana

0
Naslednik legendarnog fudbalskog asa, Vladimir Savićević, u nedelju uveče dobio je dete, kad je njegova supruga Tijana na svet donela devojčicu, a tim povodom upriličeno je prigodno porodično slavlje u Podgorici
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Proslavljeni sportista i velika fudbalska zvezda nekadašnje Jugoslavije i Evrope Dejan Savićević (49) početkom proleća napravio je veliko slavlje povodom venčanja svog naslednika Vladimira (26). Taman kad su se slegli utisci nakon svadbe, u porodici Savićević priređena je još jedna proslava. Kako Story otkriva, Dejo je u nedelju, 14. avgusta, postao deda devojčice Vladane. Vladimirova supruga Tijana porodila se u Podgorici i sve je proteklo u najboljem redu, a mama i beba osećaju se dobro.

 

- Dobili smo ćerku kojoj smo dali ime Vladana. Sve je proteklo odlično, devojčica je dugačka 51 centimetar, a teška je 3.400 grama. Moja supruga i ćerka odlično se osećaju, a porođaj je dobro prošao – kaže ponosni otac.

 

Kako je i ranije Vladimir govorio, pol bebe nije im bio bitan pa nisu ni želeli da na ultrazvuku saznaju da li će dobiti ćerku ili sina, te je dolazak naslednice oduševio sve u porodici, s obzirom na to da je poznato koliko je popularni Dejo vezan za svoju mezimicu Tamaru. Ona je upravo i doletela iz Londona da bi proslavila dolazak još jedne devojčice u porodicu. Novopečeni deda presrećan je zbog rođenja prvog unučeta, a kako je obeležio ovaj dan, slikovito je opisao njegov sin:

 

- Ne znam gde je Dejo, garant je negde u vodi – šaljivo je prokomentarisao Vladimir dan nakon rođenja bebe.

 

foto: Dragan Kadić

 

Pre izlaska Tijane s malenom Vladanom iz porodilišta, porodica i prijatelji pripremili su dom za njihov dolazak, a neke od najosnovnijih stvari u neutralnim bojama obezbedili su pre nekoliko nedelja. Ipak, sada će sve prilagoditi naslednici. U prvim nedeljama uz mlade roditelje biće i članovi njihove porodice kako bi im pomogli da se što lakše prilagode najvažnijoj ulozi u životu.

 

Svi detalji venčanja sina Dejana Savićevića: Svadba na obali mora

 

Mada mladi par vodi veoma povučen život, sve novosti iz njihove svakodnevice predstavljaju pravu senzaciju u crnogorskoj javnosti. O tome najbolje svedoči činjenica da su o njihovoj glamuroznoj svadbi pisali gotovo svi mediji iz regiona, a o količini novca koju je Dejo dao licitiralo se do vrtoglavih suma. S obzirom na to da mlađi Savićević i njegova supruga Tijana nisu želeli medijsku pompu povodom svog venčanja, detalji proslave dugo su čuvani u strogoj tajnosti. Magazin Story tom prilikom objavio je ekskluzivne fotografije ovog svečanog dana. Građanskom venčanju prisustvovali su samo najuži članovi porodice, ali na proslavi u jednom luksuznom hotelu na Crnogorskom primorju bilo je oko 400 zvanica.

 

Ono što je privuklo veliku pažnju svatova bilo je to što su mladenci nakon izgovaranja bračnih zaveta venčanicu i smoking zamenili crnogorskom narodnom nošnjom, kao i brojni narodni običaji koji su bili ispoštovani. Dejova majka Vojka bila je najradosnija zbog ženidbe unuka i jedan od najrazigranijih gostiju. Neke od najvećih zvezda muzičke scene, poput Ace Lukasa i Ivane Selakov, bile su zadužene za atmosferu, pa su se nizali kako novokomponovani hitovi, tako i stare, narodne crnogorske pesme do dugo u noć.

makonda-tracker