Story otkriva

Jelena Petković: Beba stiže na proleće

0
Nakon izuzetno teškog i emotivno nestabilnog životnog perioda, voditeljku Jelenu Petković sudbina je ponovo spojila s prvom ljubavlju, a njen partner Nikola i ona presrećni su jer će se sledeće godine ostvariti u ulozi roditelja
foto: Luka Šarac, Privatna arhiva
foto: Luka Šarac, Privatna arhiva

Prošla godina bila je veoma stresna i naporna za voditeljku televizije Happy Jelenu Petković (42). Nakon majčine bolesti i sama je imala problema sa zdravljem, zbog čega se podvrgla i operaciji, a zatim je doživela i saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila ozbiljne povrede. Ipak, atraktivna plavuša uspela je da ostavi sve nedaće iza sebe i da se uz širok osmeh uhvati u koštac sa svim životnim problemima, u čemu joj najveću podršku pruža partner Nikola Đunisijević (43).

 

- Prošla je teška godina i sada se osećam predivno. Pokušavam sve probleme da ostavim iza sebe. Mamino zdravstveno stanje i dalje je nepromenjeno, ona od 2008. godine ima demenciju, ali tata, ona i ja zajedno se borimo protiv toga. Važno je samo biti pozitivan. U svemu tome neizmerno mi znači podrška partnera Nikole. Neverovatna igra sudbine ponovo me je spojila s mojom prvom ljubavlju koja se desila pre skoro dve decenije. Nikolu sam sasvim slučajno srela pre pola godine i ponovo su se probudile emocije. Od tog dana naša ljubav sve je jača i traje već nekoliko meseci. Pažnje mi ne nedostaje, srećna sam, ispunjena i što je najbitnije voljena – kroz osmeh kaže Jelena, koja je nedavno na odmoru na Crnogorskom primorju saznala da će sledeće godine postati majka.

 

foto: Luka Šarac, Privatna arhiva

 

- Ovo letovanje drugačije je po mnogo čemu pa i po tome što sam nedavno saznala da sam u blagoslovenom stanju. Moram da priznam kako još nisam svesna da sam trudna. Prijateljici i koleginici Bojani Ristivojević, koja je sa mnom na odmoru, u poverenju sam rekla kako pretpostavljam da sam u drugom stanju. Ona je odmah odjurila do apoteke, kupila test i ujutru se probudila pre mene da bih ga što pre uradila. Kada je test pokazao one famozne dve crte i potvrdio trudnoću, Bojana je počela da vrišti od radosti. Naterala me je da iz istih stopa odemo do laboratorije gde su nalazi potvrdili da sam trudna. Odmah sam Nikoli poslala sliku testa i on je skakao od radosti. Presrećni smo što ćemo postati roditelji, veoma se radujemo toj ulozi i novom periodu u našem životu – u jednom dahu kaže Jelena koja za sada ne razmišlja o polu bebe.

 

Jelena Petković: Borba s bolešću samo me je ojačala

 

- Još je rano da o tome pričam, bitno je samo da je živo i zdravo. Kažu da se o trudnoći ne govori do tri meseca, pa ni ja ne bih sada pričala da niste saznali. Ipak, radujem se svemu što me čeka – ističe voditeljka koja se odmara na Jadranu.

 

foto: Luka Šarac, Privatna arhiva

 

- Iza mene je deset meseci lepog ali intenzivnog rada na televiziji Happy. Ovaj odmor mi prija, ali budući da sam radoholik, većinu vremena provodim radno pošto snimam moju emisiju Stem 011. Tradicionalno odsedam u Hunguest Hotel Sun Resortu a direktorka Rita je divan domaćin i uvek nam priredi puno iznenađenja pa se ovde osećam kao kod svoje kuće. Nakon odmora vraćam se svom poslu na televiziji. Nedavno sam se našalila sa svojim prijateljima, pošto volim svoj posao i uživam u njemu i imam nameru da radim sve dok budem mogla, da ću se najverovatnije poroditi u rijalitiju – kroz osmeh završava Jelena Petković.

makonda-tracker