Opčiniće vas

Kasandra je svojom lepotom opčinila sve, a njenom sinu nijedna žena neće odoleti: Ovo je pravi dokaz da je lepota u genima (FOTO)

0
Prelepa Koraima koju pamtimo po nezaboravnoj ulozi Kasandre više nije mogla da krije ovog lepotana od javnosti, te se nedavno pohvalila svojim sinom na društvenim mrežama.
foto: Instagram
foto: Instagram

Koraima se udala za svog kolegu Nikolasa Montera i u braku s njim dobila sina Manua Nikolasa na kog je veoma ponosna, piše Kurir. 

 

3 pune godine od smrti slavne Dorinde iz serije Kasandra: Žena koja je doživela ljubav na prvi pogled, i javno želela da umre u snu (FOTO + VIDEO)

 

Slavna Kasandra na svom profilu na Instagramu ne objavljuje često fotografije svog sina jedinca, ali kada to učini ima “izliv” emocija.

 

Znaš da ne govorim mnogo, jer mi je neugodno. A moram priznati da mi je interakcija sa vama sjajno iskustvo, pa ću biti sve iskrenija i iskrenija, i tako priznati da je moje najveće čudo moj sin Manu Nikolas, koji je i moja najveća životna ljubav", napisala je Koraima i tako predstavila svog sina.

 

Koliko se promenila: Ovako danas izgleda popularna Kasandra! (FOTO+VIDEO)

 

A nakon toga se osmelila i postavila njihovu zajedničku fotografiju dok je on bio mali.

 

 

A photo posted by Coraima Torres (@lacoraima) on

 

S druge strane, na profilu na Instagramu još uvek se nije usudila da objavi fotografiju sa suprugom, ali kako je i sama priznala, postaje sve slobodnija, te će u nekom trenutku verovatno i to učiniti.

 

 

A photo posted by Coraima Torres (@lacoraima) on

 

 

 

 

makonda-tracker