druge planove ima za njega

Muke Nine Lečić: Profesija koju nikad ne bi poželela sinu Lavu (FOTO)

1
Supruga glumca Branislava Lečića, Nina, postavila je fotografiju sina Lava dok pozira sa policijskom kapom. Iako je ova fotka oduševila korisnike Instagrama, ona je zbog jedne stvari ipak nesrećna.
foto: Instagram
foto: Instagram

Naime, lepa voditeljka Nina Lečić svojim pratiocima na Instagramu je otkrila šta joj se desilo tokom sasvim obične šetnje sa sinom Lavom...

 

Mislim, nije da se sad ulizujem zbog svega što sam uradila "protiv" reda, zakona i mira, ali moram da kažem da su pripadnici ove nase policije stvarno fina neka sorta. Kada je Lav viknuo na ulici "Policija!", tri mlada gospodina stala su ispred nas i upitali Lava šta zeli da bude kad poraste, te će on kao iz topa na to "Policijac da budem, ali ne bilo koji nego policijski pilot" - napisala je Nina.


Za sva vremena razrešila dilemu: Nina Lečić otkrila dugo očekivani detalj o sebi

 

Nina je dodala da su policajci zaista bili ljubazni prema njoj i sinu, te su i dozvolili da Lav nosi policijsku kapu i slika se pored njihovog automobila, te i napisala kako zaista možemo biti ponosni na ljude koji nas štite, ali ona se ipak nada da njen sin neće postati policajac.

 

Nadam se da će se njegovo druženje sa "panduracijom" ovde završiti. Mama bi Lave ipak neko malo manje opasno zanimanje - završila je Nina.

 

Kada sin Lav kaže ne, Nina Lečić ne sme da se buni: Porodične ludorije porodice Lečić koje su mnoge zasmejale (FOTO)

 

 

A photo posted by Nina Lecic (@nina_lecic) on

 

makonda-tracker