Prave vrednosti

Naše šampione su posle Olimpijade sačekali zagrljaji zlata vredni: Ovo su njihovi najemotivniji porodični trenuci (FOTO, VIDEO)

0
Oni su osvojili medalje, ali njihovi najslađi momenti će osvojiti vas! Kako se ispostavlja, naše šampione je najlepša medalja već čekala kod kuće!
foto: Instagram
foto: Instagram

Za njih najlepši mogući doček je upravo u njihovim domovima, a najiščekivanjiji susret je sa njihovim porodicama od kojih su dugo bili razdvojeni.

 

Najlepša kruna medalja: Posle Olimpijade, na red dolaze svadbe i bebe (FOTO)

 

Svi smo plakali i veselili se s njima, ali njihove najemotivnije trenutke je retko ko video. Naše šampione su po povratku iz Rija dočekale porodice, a mnogi od njih su jedva dočekali da utonu u najnežnije zagrljaje svojih mališana. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Fotografija koja je otopila srca mnogim navijačima je zagrljaj Filipa Filipovića i njegovog sina Vuka koji je sačekao tatu i odmah proverio da li je medalja prava. 

 

 

Jedan od najemotivnijih susreta koje je iko video dogodio se i na aerodromu. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Trenera srpskog zlatnog vaterpolo tima su po sletanju u Beograd sačekali neodoljivi mališani koji su oduševljeno potrčali ka svom ocu i skočili mu u zagrljaj, a Dejan Savić definitivno nije uspeo da ovaj put sakrije emocije. 

 

 

Jedan od najupečatljivijih utisaka sa dočeka su i dvoje mališana kojima je Gojko Pijetlović ostvario san - da sa tatom izađu pred mnogobrojnu publiku. 

 

 

Pod velikim utiskom i uz svoje najbliže, Gojko je dokazao da je zaista nepobediv, a njegova deca su uz velike šampione zaista delovali maleno i nežno. 

 

Koliko našim sportistima znači podrška njihovih najmilijih, svedoče ne samo emotivni trenuci, već i činjenica da su im porodice dosta nedostajale tokom boravka u Riju.

 

Svadba nakon Olimpijade: Ivana Španović odabrala venčanicu? (FOTO)

 

Jedan od naših šampiona je pokazao da je po osvajanju medalje prvo pomislio na svog sina. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Vladimir Štimac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa srebrnom medaljom, međutim, ono što mnogi nisu primetili je da je poznati košarkaš ovaj uspeh namenio upravo svom sinu. 

 

 

Vidi, sine, šta ti tata nosi kući", napisao je Štimac ispod fotografije. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker