Letovanje posle slavlja

Ana Sević o proširenju porodice: Volela bih da Lorena dobije brata ili sestru

0
Nakon intimne proslave godišnjice braka sa suprugom Darkom Lazićem a zatim i drugog rođendana ćerkice Lorene, pevačica Ana Sević zajedno sa naslednicom uputila se na odmor na kom obe neizmerno uživaju
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Pevačica Ana Sević (29) i njen suprug i kolega Darko Lazić (24) dvanaestog juna obeležili su dve godine harmoničnog braka. Samo mesec dana kasnije imali su još jedan povod za slavlje, a reč je o drugom rođendanu njihove mezimice Lorene, koja je ponosnim roditeljima centar sveta.
 

-U junu se završava sezona snimanja i to je period koji je uvek gust sa dešavanjima, tako da smo godišnjicu braka obeležili kod kuće i u intimnoj atmosferi. Imamo mi još vremena do srebrne i zlatne svadbe koje se slave na pompezan način. Već u julu naša devojčica napunila je dve godine i budući da smo za njen prvi rođendan napravili veliku proslavu o kojoj se i dan-danas priča, sada smo se odlučili za slavlje u našem domu. Pokloni su stizali ceo dan, Lorena je uživala u pažnji i duvanju svećica, a posebno se radovala dekoraciji i kolačima Angry birds, kao i pevanju rođendanskih pesmica – počinje priču zgodna pevačica koja otkriva i koliko je rođenje ćerkice promenilo njen život, ali i odnos sa suprugom.


Ana Sević i Darko Lazić: Lorena je učvrstila naš brak

 

- Moja kuma Andreana često u šali kaže da bismo Darko i ja morali da napravimo šou U korak sa Lazićima. Naš posao za kratko vreme donosi izazove koje većina ljudi ne doživi za ceo život. Naravno, mnogo toga se promenilo od kada smo dobili dete. Odgovornost je veća i ćerkica je u centru pažnje, ali sve dok imamo iste poglede na svet, uspeh je zagarantovan. Ništa ne planiramo unapred i puštamo da nas život iznenađuje. Vodim se onom izrekom: Pravi planove da bi ti se Bog smejao. Naravno, volela bih da moja mezimica dobije batu ili seku, ali kada će to biti, zaista ne znam – kaže Ana i otkriva na koji način vaspitava svoju naslednicu.

 

makonda-tracker