najteže je iza njih

Ana Kokić iskreno otkrila: Evo zbog čega sam ćutala o Nikolinom problemu

1
Težak period je za popularnu pevačicu i njenog supruga Nikolu Rađena gotov. Oboje su sada puni poleta i prave planove za budućnost.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Ana objasnila je zbog čega nije želela da priča o Nikolinom problemu.

 

Nisam želela o tome da pričam, a ne želim ni sada. Mislim da je bilo koja moja izjava na takvo pitanje mogla da utiče na razvoj situacije, a ja to nisam želela, a ne želim ni sada da se tako nešto dogodi, pa se nadam da ćete me razumeti što ćete ostati bez odgovora.

 

Nikola Rađen: Priznaću ćerkama svoje grehe

 

Podsetimo, Nikola Rađen je prošle godine pao na doping testu na kokain, nakon čega je suspendovan na četiri godine. Ipak, ranije ove godine njegova žalba Sportskom sudu u Louzani je usvojena, pa je kazna smanjena na dve godine, a naš proslavljeni vaterpolista će se u februaru vratiti u bazen.


Nakon što je smršala 10 kilograma: Ana Kokić zablistala u haljini koju će poželeti svaka žena (FOTO)

 

Lepa plavokosa pevačica osvrnula se i na nedavni gubitak kilograma, i otkrila na koji način je svoju liniju ponovo dovela do perfekcije. 

 

foto: Damir Dervišagić

Dugo sam se borila sa par kilograma viška, pokušavala raznim dijetama da smršam, ali sam mnogo toga radila pogrešno. A to sam shvatila kada sam upoznala doktorku Anu Petrović koja mi je napravila plan ishrane kojeg sam se strogo pridržavala i za kraći vremenski period uspela da izgubim te suvišne kilograme. Nisam još u potpunosti zadovoljna svojim izgledom jer mislim da uvek može bolje, ali i dalje sam na korigovanoj ishrani jer želim da se vratim na devojačku kilažu. Osećam se mnogo bolje, ne samo zbog izgleda, već i zbog toga što imam više energije, lakše podnosim treninge i u boljoj sam kondiciji, što mi mnogo znači za posao".

makonda-tracker