PORODIČNI ODMOR U GRČKOJ

Voja Nedeljković: Ljubav je ključ uspešnog braka

0
Šarmantni voditelj Vojislav Voja Nedeljković i ove, kao i prethodne godine, letuje sa suprugom Majom i sinom Đorđem na Sitoniji gde provode vreme zajedno i uživaju u lepotama obale Egejskog mora
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Domaćin emisije Vojevanje na Radiju S, ali i voditelj muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Vojislav Voja Nedeljković (52), kraj televizijske sezone iskoristio je da otputuje s porodicom na zasluženi odmor. Sa suprugom Majom (34) i sinom Đorđem (13) otišao je u Grčku gde inače vole da letuju. Šarmantni voditelj uvek je isticao da on i njegova porodica funkcionišu poput većine u našoj zemlji i da su im najvažniji trenuci koje provedu zajedno.

 

Vojislav Voja Nedeljković: Dugo ćemo pamtiti sinovljev rođendan
 

- Letujemo na Sitoniji u hotelu Krotidi rizort. Fenomenalno nam je ovde i već drugi put dolazimo jer su plaže prelepe, mirno je i divno za odmor – priča Voja koji je odabrao kraj jula i početak avgusta za ovu morsku avanturu. Nakon naporne sezone, s nestrpljenjem je očekivao slobodne dane kako bi u potpunosti mogao da se posveti supruzi i sinu.

 

foto: Privatna arhiva

 

- Vodio sam moju standardnu emisiju Vojevanje na Radiju S, a ove godine radio sam i kao voditelj u okviru takmičenja Zvezde Granda, tako da su emocije obeležile ovu sezonu. Mislim da je vrhunac u poslu kada uspeš da privučeš nečiju pažnju emocijom.

 

Ovako su se Željko Joksimović, Voja Nedeljković i Ivan Tasovac provodili na Olimpijadi 2004! (FOTO)

 

Voja i Maja, koja je inače lekarka u Institutu za transfuziju krvi Srbije, važe za skladan par koji s mnogo pažnje vaspitava svog sina Đorđa.

 

foto: Privatna arhiva

 

- Ni Maja ni ja nismo preterano strogi roditelji, a ponosni smo na to što je Đorđe kao i sva ostala deca i ni po čemu se ne razlikuje od vršnjaka. Letovanje je vreme kada možemo da budemo zajedno. Petnaest dana godišnje svu pažnju usmeravamo jedni na druge – priča Voja, a o harmoničnom odnosu sa suprugom kaže:

 

- Nema velike tajne kada je reč o našem braku, da biste ostali zajedno, trebalo bi nekoga da voliš i da te on voli, da se razumete i da postoji više lepih stvari od onih koje to nisu

makonda-tracker