stavila tačku na veliku polemiku

Posle ovakvog odgovora, Kristinu Radenković se niko neće usuditi da osuđuje: Ne znam šta biste vi na mom mestu, ali za mene je ovo savršeno (FOTO)

1
Lepa voditeljka jasno je izrazila stav o temi koja izaziva oprečne reakcije, zbog čega joj mnogi "skidaju kapu".
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Kristina uživa u odrastanju svoje naslednice Tare, koja je okružena ljubavlju i toplinom porodičnog doma. 

 

Ljubav u domu Kristine Radenković: Još jedna neočekivana prinova je upotpunila dom popularne voditeljke (FOTO)

 

Voditeljka popularnog kviza "Slagalica" putem Instagrama često sa svojim brojnim pratiocima deli porodične trenutke, a njihov sastavni deo su i kućni ljubimci koji se u njihovom domu smatraju ravnopravnim članovima porodice.

 

 

"Happines is a warm puppy."

A photo posted by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on

 

Pored velike ljubavi koju gaji prema životinjama, Kristina je razjasnila i šta misli o odrastanju deteta uz kućne ljubimce, što je veoma često tabu tema, kako među roditeljima, tako i među onima koji se još nisu ostvarili u toj ulozi. 

 

Najlepši momenat je zabeležen: Voditeljka Kristina Radenković pokazala šta znači neraskidive veza majke i deteta (FOTO)

 

Pre nego što se Tara rodila povelo se pitanje boravka kućnih ljubimaca i bebe u istom stanu. Iako su mnogi mislili da bi trebalo pokloniti dva psa i mačku istog sekunda, smatrala sam da je to apsolutno nefer posle toliko našeg zajedničkog života i ljubavi. A i duša bi me bolela... kako sam i sama odrasla sa životinjama odlučila sam da i Tara od prvog dana ima kontakt sa njima... ne znam šta biste vi na mom mestu ali za mene je ovo savršena fotografija", napisala je Kristina uz preslatku sliku. 

 

makonda-tracker