Porodica na prvom mestu

Kučeri imaju plan protiv razmaženosti! I već planiraju treće dete? (FOTO)

0
Razmišljajući o tome kako su i ona i njen suprug odrastali i na koji način su stekli veliko bogatstvo, glumica Mila kunis otkrila je "pakleni plan" koji će joj pomoći pri vaspitavanju dece, i to tako da ona ne odrastu razmažena...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mila Kunis je u jednom intervjuu otkrila da su ona i Ešton Kučer, dok su čekali da ćerkica Vajat dođe na svet, razgovarali o tome "kako da vaspitaju dete tako da ne bude razmaženo".

 

foto: Profimedia

To je važno jer nas dvoje dolazimo iz porodica koje su bile siromašne, odrastali smo u siromaštvu, sami smo napravili sve, i vrlo smo svesni koliko vredi svaki dolar. Ništa nam nije poklonjeno", rekla je Mila, koja trenutno čeka drugo dete.

Mila Kunis iznenadila najintimnijim detaljima: Ešton i ja smo vezu počeli neobaveznim seksom

 

I dok glumica tvrdi da joj deca nikada neće za večeru imati supu od kečapa, istovremeno namerava da ih podiže veoma strogo.

Važno je da ih od početka učimo da mama i tata imaju novac, ali oni su siromašni. Veoma su siromašni, nemaju ništa. Mama i tata imaju račun u banci", kroz šalu je rekla Mila.

foto: Profimedia

U junu su mediji objavili da Mila i Ešton očekuju drugo dete. a u julu je glumica otkrila da razmišljaju i o trećoj bebi!

makonda-tracker