PRVE FOTOGRAFIJE ĆERKICE

Tamara Todevska: Hana nas je opčinila

0
Makedonska pevačica Tamara Todevska kaže da ona i njen suprug Aleksandar Dimitrovski Mačka ne skidaju osmeh sa lica otkad su u aprilu dobili preslatku devojčicu i da se već raduje skorašnjem odlasku na njihovo prvo zajedničko letovanje
foto: Maja Argakijeva
foto: Maja Argakijeva

Pop pevačica Tamara Todevska (30) dvadeset devetog aprila na svet je donela svoje prvo dete, devojčicu Hanu. Ona i njen suprug, bivši košarkaš Aleksandar Dimitrovski Mačka (35), očekivali su sa nestrpljenjem trenutak kada će postati roditelji, a u tom iščekivanju prepuštali su se maštarijama o svojoj naslednici. Odmah po rođenju, Hana ih je sve naprosto opčinila i od tada ponosni roditelji uživaju u neizmernoj sreći.

 

Originalna mama: Tamara Todevska na presladak način predstavila ćerkicu (FOTO)
 

- Ništa mi nije teško, imam utisak kao da mi je Hana peto dete. Baš sam zadovoljna sobom, a Mačka je isto odličan, mnogo mi pomaže i dobro se snalazimo. Imamo i baka servis, hvala Bogu, priskoče moja majka i svekrva – priča Tamara kojoj je veliki oslonac rođena sestra, poznata pevačica Tijana Dapčević.

 

foto: Maja Argakijeva

 

- Sve vreme Tijana me savetuje i uvek ima nešto korisno da mi kaže. Inače, Hana je divna bebica, ne plače mnogo samo kad je gladna i kada hoće da spava – kaže ponosna mama i ističe da su joj prva dva meseca prošla brzo i da je uživala u svakom trenutku provedenom sa svojom ćerkicom i suprugom.

 

Udala se sestra Tijane Dapčević: Evo kako je Tamara Todevska izgledala na venčanju!

 

- Preslatka je ujutru, kada se probudi, tada se smeje i guče. Poslednjih nekoliko dana bila je velika vrućinčina pa smo sedele u kući sve vreme, ali uveče smo izlazile. Ona voli da boravi napolju, da šetamo, a uživa i kada sedimo na našoj velikoj terasi – iskrena je Tamara koja se priprema da prvi put sa ćerkicom i suprugom otputuje na more.

 

foto: Maja Argakijeva

 

- Nisam ni pretpostavljala da postoji takva ljubav, to je nešto neverovatno. Ne mogu ni da opišem kako se osećam kada je vidim, zagrlim ili kada me ona pogleda i pipne ručicama. Inače, sada je otkrila ruke pa sve oko sebe dodiruje i istražuje – završava uz osmeh Tamara.

makonda-tracker