Bez nje ne bi bio to što jeste

Upoznajte Draganu, ženu Bobana Rajovića: Apsolutno je prelepa i mrzi da se eksponira u javnosti

0
Pevač čiji su nastupi uvek fantastično posećeni u medijima se pojavljuje retko i uvek sa dobrim povodom, dok njegova lepša polovina zaobilazi medije u širokom luku
foto: Instagram
foto: Instagram

Boban Rajović, jedan od najpoznatijih pevača sa naših prostora sve što radi, radi za dobrobit svoje velike i srećne porodice. 

 

Iz braka sa suprugom Draganom ima troje dece Ivanu, Anđelu i Andreju i njihov odnos bi se mogao opisati rečju harmonija.

 

U intervjuu za magazin Story, Boban je o svojoj skromnoj supruzi Dragani rekao:

 

Boban Rajović: Porodica je zbog mene preživela golgotu

 

- To što je moja žena istrpela, malo koja bi mogla. Zaista je prošla golgotu sa mnom, ostala je tamo sa troje dece, dok sam ja u Beogradu bio bez dinara. Počela je da viče na mene: Jesi ti lud, što to radiš? Vrati se u Dansku da se baviš normalnim poslom, vozi taksi, radi u fabrici od sedam do četiri, bićemo srećna porodica! Zašto ideš glavom kroz zid? A evo i sada, pred fotografisanje i intervju za Story, zakačili smo se jer ona jednostavno nije u tom filmu. Jedva sam je nagovorio da se slika. U potpunosti je razumem i da smo isti, možda ne bih uspeo u životu. Hvala joj što me razumela svih ovih godina.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker