Najlepši trenuci

U kraljevskom stilu: Ovako su Kejt Midlton i princ Vilijam proslavili rođendan svog sina (FOTO)

0
Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam su podelili predivne fotografije svog sinčića Džordža. Njegov šarm je već osvojio celu planetu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Povodom 3. rođendana popularnog Džordža, kraljevska porodica izbacila je seriju najnovijih fotografija na kojima slatki dečačić uživa u letnim danima u vrtu iza palate.. 

 

Kraljici nije vredelo ni drečavo odelo: 3 razloga zašto su na Elizabetinoj rođendanskoj paradi baš svi gledali u Kejt Midlton (FOTO)

 

Na fotografijama možemo videti Džordža kako se njiše na ljuljaški na kojoj su urezbarena imena njegovih roditelja i šeta livadom.

 

 

Najsimpatičnija fotografija prikazuje mališana kako kleči na ćebencetu ispod drveta i sladoledom hrani porodičnog psa Lupa.

 

 

Fotografije je snimio Met Porteus, a Kejt je za rođendan svog sina odabrala dve odevne kombinacije koje se sastoje od pantalona i prugastih majica te Džordžovih omiljenih plavih cipelica.

 

 

Uz 4 fotografije, stiglo je i saopštenje iz Kensingtoške palate:

Vojvoda i vojvotkinja se nadaju da će ljudi uživati u ovim fotografijama. Svima zahvaljuju na divnim čestitkama koje su primili povodom Džordžovog 3. rođendana."

makonda-tracker