Osigurala dete i sebe

Sultanija Hurem je mama lavica: Sa bivšim pred bankrotom, uplašena za ćerku uradila je nešto što će joj promeniti život (FOTO)

1
Turski biznismen oštetio je klijente za oko 86 miliona evra i pobegao u Meksiko. ostavio je glumicu Merjem Uzerli dok je bila trudna, a za ćerku Laru ne želi ni da čuje, ali...
foto: Instagram
foto: Instagram

Kan Ateš ostavio je glumicu Merjem Uzerli dok je bila trudna, a za ćerku Laru ne želi ni da čuje. Sada, kad joj je bivši pred bankrotom, glumica je osigurala dete i sebe.

 

Turski biznismen oštetio je klijente za oko 86 miliona evra i pobegao u Meksiko. Merjem se uplašila da će bivši sada hteti da se dokopa njenog novca, pa je ćerkici u Nemačkoj otvorila račun u banci sa dva miliona evra. Lara će dobiti novac kad bude punoletna.

 

Vest koja je šokirala turske medije: I sultanija Hurem staje na ludi kamen? (FOTO)

 

Turkinja, koja se proslavila kao sultanija Hurem u legendarnoj seriji "Sulejman Veličanstveni", redovno na Instagramu objavljuje fotografije svoje mezimice.

 

Malena Lara je, slažu se obožavatelji, majčina slika i prilika, pa su mnogi već sad uvereni da će devojčica, kad odraste, ostvariti zavidnu glumačku ili barem manekensku karijeru.

 

 

makonda-tracker