nadareni, šarmantni i nerazdvojni

Oni su predodređeni za uspeh: Talentovana braća koja su osvojila srpsku scenu (FOTO)

0
Ovih pet porodica izrodilo je neverovatne talente, kojima se divi cela Srbija...
foto: Ivan Dobričić, Marko Poplašen
foto: Ivan Dobričić, Marko Poplašen

Bez obzira na to da li je reč o daru za muziku, glumu ili nešto treće, sve ove zvezde probile su se do samog vrha u poslu kojim se bave.

 

Njima je uspeh zapisan u genima: Ovo su najpoznatije i najlepše sestre na našoj sceni (FOTO)

 

Mlađima u tome nimalo nije odmoglo to što su pored sebe imali starijeg brata koji se već izborio s teretom slave, dok su ovi stariji bili srećni jer na zvezdanom nebu pored sebe imaju svoje najrođenije i najvoljenije...


Rade i Saša Kovačević

 

foto: Privatna Arhiva

Braća Kovačević uspela su da svoju veliku ljubav - muziku - pretvore u izbor zarade, pa Saša, jedan od najatraktivnijih muškaraca na estradi, spada u najvoljenije pop pevače u Srbiji, dok je Saša veoma uspešan kompozitor.

 


Saša i Željko Joksimović

 

foto: Instagram

 

Umetnost je Joksimovićima definitivno u krvi: Željko je vrstan kantautor koji ne prestaje da nas opčinjava svojim pesmama, dok je Saša veoma talentovan glumac, a okušao se i kao voditelj.

 

Joksimovići na okupu: Dirljivi porodični prizor koji je obeležio rođendan Saše Joksimovića

 

Ognjen i Ivan Ivanović

 

 

Malo je poznato da je atraktivni maneken Ognjen, kojeg smo gledali u prvom izdanju rijalitija "Veliki brat" u kojem su učestvovali poznati i koji danas gradi usepešnu karijeru u Dubaiju, brat autora emisije "Veče s Ivanom Ivanovićem".

 

 

Branislav i Sergej Trifunović

 

foto: Vladimir Šporčić

U najvoljeniju braću na našoj javnoj sceni svakako spadaju sinovi Tomislava Trifunovića, koji su do sad zabeležlili nebrojeno mnogo uloga kako na filmu tako i na daskama koje život znače.

 

Sergej i Bane Trifunović se pohvalili mamom: Ti si naše najveće blago! (FOTO)

 

Marko i Nikola Rokvić

 

foto: Story Arhiva
 

Sinovi Marinka Rokvića, legende narodne muzike, sve su popularniji proteklih godina, a od oca su nasledili talenat za pesmu. Obojica su prepoznatljiva po dubokim i muževnim glasovima koje devojke obožavaju.

makonda-tracker