Saveti ponosnih roditelja

SRĐAN I DIJANA ĐOKOVIĆ OTKRIVAJU TAJNE RODITELJSTVA: Ovako se odgajaju ŠAMPIONI!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Toza

15-07-2018 16:26h
I onda sta? Dete nadje Jelena ,njena majka postaje baka deci i clan porodice a njegovoj je zabranjen pristup

igor

15-07-2018 18:28h
@Toza
Bravo za komentar svaka ti je ko Njegoseva.

Mira

16-07-2018 07:46h
@Toza
A tebi see sigurno poverili o stanju u porodici. Lupetas samo

sao

16-07-2018 14:53h
@Toza
Dijana ćuti kao da nije učestvovala u podizanju šampiona. Tako to obično biva, osim toga, nije ih rodio Novak, nego Jelena... pa joj je lakše da svoje roditelje zamoli za šta god treba. Uostalom, njihove stvari. Važno je da se Nole oporavlja.

alen

15-07-2018 18:26h
RISTICI OTERALI NOVAKOVE RODITELJE I ZAUZELI NJIHOVA MESTA U LOZI. HI HI.

Hhh

15-07-2019 20:53h
Vazi samo pod uslovm da su i sami roditelji zreli i odgovorni, sposobni da donose pametnije odluke nego sto bi dete to samo cinilo. Na zalost, mnogi nisu sazreli preko puberteta i misle da je to sto imaju posao nekakav veliki uspeh u zivotu, a da dete treba da im je zahvalno sto uopste rade?...

nina

16-07-2019 00:58h
Ako ovo dvoje imaju recept za pravljenje šamiona,što oni nisu najbolji teniseri sveta nego se hvale uspehom sina koga smatraju za maloumnika jer stalno govore u njegovo ime i ako je Novak odavno punoletan
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: