nije sramota voleti

Dragi muškarci, Nikola Rokvić ima važnu poruku za vas: Lekcija koju nijedan od vas ne sme da zaboravi!

0
Popularni pevač objavio je na Instagramu poruku zbog koje mnoge dame zavide njegovoj supruzi Bojani...
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva
Nikola


Rokvić

On je najbolji muž, a uskoro i tata: Nikola Rokvić emotivnim kometarom pokazao koliko voli Bojanu i njihovu ćerkicu (FOTO)

Raspisah se malo... Muškarci... Sećam se koliko sam samo puta držao u sebi ljubav, ne ispoljavajući je, ne uzvraćajući u pravoj meri, zbog razmišljanja, da ću biti manji muškarac, da to nije za mene, da ja moram biti muško koje je odvažno, muškarac koji ne sme da pokaže svoju emociju i dušu! Izgleda da je to razmišljanje tipično za ljude sa ovih prostora, verovatno zbog mentaliteta i naše istorije, gde su žene bile potčinjene muškarcima... Verujem da je to najveća kočnica u uspostavljanju prave sreće u vezi!", napisao je Rokvić.

 

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on




Bravo za Nikolu Rokvića: Pokrenuo akciju i za 3 sata skupio 355.000 za bolesnog džudistu

Pravi i sigurni muškarac će na svakom koraku dati ljubav, otvoriti dušu, pa čak i pokazati svoju slabost! Svi smo mi ljudi koji treba da se spoje otvorenošću i davanjem ,jedino na taj način možemo osetiti punoću ljubavi! Znam dosta tužnih primera muškaraca koji nisu poštovali žene, koji nisu pokazivali emocije, koji nisu davali ljubav,tek kada su ih izgubili, kada su im žene odlazile sa ovog sveta ili ih ostavljale, shvatili su gde su grešili, ali tad je nažalost bilo kasno... Verujte, ne čekajte tužne rastanke da bi probudili ljubav i kajanje...

Na kraju, on je istakao još jednu veoma važnu poruku...

Ovo će istopiti i najtvrđa srca: Glas Nikole Rokvića + zvuk klavira = savršenstvo (VIDEO)​​​​​​​

Uzmite vaše žene i volite ih najviše na celom svetu! Pokažite to svima! Da svi vide! Nije sramota voleti!"

makonda-tracker