Ponosni tata

Ono kad ni The Rock nije od kamena: Prva fotografjia ćerkice Jasmin! (FOTO)

0
Slavni glumac Dvejn Džonson (The Rock) i njegova dugogodišnja devojka Loren Hašijan postali su roditelji jedne devojčice! Njeno ime je Jasmin i prava je tatina mezimica...
Foto: Instagram
The Rock
Simonu Deni Garsijom

Najnežnija fotografija još jednog poznatog para sa bebom...



Božić je stigao ranije! Samo nekoliko minuta pošto se rodila ležala je na tatinim grudima. Biti zahvalan čovek dobilo je novo značenje... Hvala svima na divnim čestitkama i ljubavi upućenoj Loren i meni. Veoma smo zahvalni. Malo je ludo ali u ovom kul i moćnom trenutku zbližavanja sa Jasmin poželeo sam samo jednu želju... Da imam snage da budem bolji čovek. Ukoliko to uspem imam mnogo veću šansu da budem dobar otac.  

Svim mladićima koji će jednog dana postati očevi, cilj je biti bolji. Verujte mi. Još nešto što vam nikako neće loše služiti je proći kroz vatru sa majkom svog deteta. Bio sam prisutan tokom porođaja, pomagao joj da diše, za vreme svake jake kontrakcije, svake sekunde bola, čitav porođaj sam ispratio, presekao pupčanu vrpcu i obrisao suze. 

Neverovatno. (Nemojte me shvatiti pogrešno momci, nije da sam stajao s druge strane stola, čučeći čekao bebu kao loptu koju treba uhvatiti.. treba biti tu za vreme porođaja jer to daje potpuno novi pogled i poštovanje prema snazi i lepoti žene). Još jednom, zahvaljujem se na svoj ljubavi tokom ovog blaženog stanja. 

To uvek ponavljam, srećan sam jer imam najbolje fanove na svetu i to je istina. Srećni praznici vašim porodicama od naše
 

A photo posted by therock (@therock) on

makonda-tracker