sličnost je očigledna

Usvojila je 47 dečaka i samo jednu devojčicu: Kako izgleda i čime se bavi jedina naslednica Esme Redžepove?

0

5 godina pre smrti postala je majka devojčice po imenu Eleonora 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Poznata pevačica i humanitarka Esma Redžepova proslavila se zahvaljujući glasom kakav ni jedna druga žena na ovim prostorima nije imala. Osim po muzici mnogi je pamte i po tome što je bila žena ogromnog srca.

 

Esma nije imala biološke dece, ali je život posvetila deci koju je usvojila. Među njima je bilo čak 47 dečaka i samo jedna devojčica. Pet godina pre svoje smrti Emsa je odlučila da usvoji Eleonoru Mustafovsku, koja je zbog svojih crta lica nedoljivo podsećala na Esmu.

 

Ljubav među njima se rodila od prvog trenutka kada su se ugledali, a pevačica je od prvog dana za Eleonoru imala samo najlepše reči.

 

 

Slažemo se odlično, baš kao majka i kći. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dete nego muško i nisam se prevarila. Eleonora je studirala na Univerzitetu u Skoplju. Sledeće godine diplomiraće solo pevanje, a već tri godine članica je benda koji me prati — govororila je ona.

 

Eleonora po završetku školovanja počela da gradi muzičku karijeru i publici se pre nekoliko godina predstavila pod umetničkim imenom "Malisha".

 

Esma je bila žena ogromnog srca
Esma je bila žena ogromnog srcafoto: M. M./ATAImages

 

Mlada pevačica nije krila da joj je smrt majke veoma teško pala:

 

Njen odlazak me je rastužio do bola, trebalo mi je dosta vremena da počnem da živim normalno i nastavim dalje. I dalje verujem da me čuva sa neba i da se raduje što sam nastavila njenim stopama — rekla je ona svojevremeno.

 

 

Eleonora se i danas uspešno bavi muzikom i čuva uspomenu na Esmu koja joj je bila uzor i podrška. Iako se ne pojavljuje često u javnosti na osnovu fotografija sa društvenih mreža jasno se vidi da je izrasla u prelepu mladu ženu koja svojom lepotom osvaja.

 

Bonus video:

 

Kako izgleda naslednica Jovanke Broz pogledajte u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker