dobio ih je u prvom braku

Ćerke Žike Zane su prave LEPOTICE: Starija mu je podarila dvoje unučadi, a mlađa je krenula tatinim stopama

0

Žika iz Zane ima dve ćerke sa svojom prvom ženom. 

Žika Zana je godinama u braku sa Jelenom, a sa prvom suprugom ima dve ćerke
Žika Zana je godinama u braku sa Jelenom, a sa prvom suprugom ima dve ćerkefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zoran Živanović koga mnogi bolje znao kao Žiku Zanu već dugi niz godina je u srećnom braku sa svojom koleginicom iz benda Jelenom, nekada Galonić, a sada Živanović. 

 

Oni su se venčali 2008. godine, a Žika je pre Jelene bio u ljubavi sa svojom prvom supurgom Verom. 

 

Zoran je sa Verom dobio dvoje dece, dve ćerke - Mariju i Tamaru. Žikine ćerke nismo imali dosta prilike da viđamo u javnosti, ali je poznato da je Zoran uvek bio sjajan otac. 

 

- Tata nikada nije bio strog prema sestri i meni, već se uvek trudio da nam na prvom mestu bude drug i da nam na humorističan način objasni neke životne stvari, kao i da nam pomogne da rešimo naše probleme. Takođe, oduvek nas je učio da budemo pozitivne osobe, da s osmehom razumemo tuđe greške, ali i da uvek priznamo svoje - rekla je jednom prilikom njegova starija ćerka Marija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žika Zana (@zanazika)

Starija ćerka Marija je od 2015. godine u braku. Ona je stala na ludi kamen sa Dušanom Savićem, a interesantno je da je to baš uradila za 12. septembra, kada je bio njen 28. rođendan.

 

Ona je Žiki podarila dvoje unučadi. Dve godine nakon što je izgovorila sudbonosno da Marija je rodila Filipa, 2021. na svet je došla i ćerkica Matea. 

 

- Srećan sam kada vidim unuka, kćerku i zeta. To je ono što zovem sreća iz udžbenika. Imaju svoj put, drže se zajedno, a ja sam tu da pomognem ako zatreba. Sviđa mi se i to što od prvog dana ne daju da im se iko meša i govori kako će da idu kroz život - ispričao je jednom prilikom ponosni deda ua "24sedam".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zivanovic_tam

Njegova druga, mlađa ćerka - je Tamara. Ona je prava lepotica, a bavi se pravima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zivanovic_tam

Kako se može videti na njenom Instagramu, trenutno stiče pripravnički staž u jednoj advokatskoj kancelariji, ali ipak je od oca nasledila ljubav prema muzici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zivanovic_tam

Naime, zanosna Tamara se na Instagramu predstavlja i kao pravnica i kao pevačica, a na njenom profilu se može ćuti i kako peva. 

 

Može se reći da je muzički talenat nasledila od tate. 

 

Bonus kamera: 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker