večno mlada

Ovo je božanstvena Mira, mama Nataše Bekvalac: Uspela je da zaustavi vreme, a sve tri ćerke su od nje nasledile lepotu

0

Mira je mama sestara Bekvalac, a kada je vidite jasno je da su sve tri sestre lepe na nju. 

Nataša i Kristina Bekvalac su od mama Mire nasledile lepotu
Nataša i Kristina Bekvalac su od mama Mire nasledile lepotu foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nataša Bekvalac od kada se pojavila na sceni važi za jednu od naših najlepših pevačica, koja je velika ljubiteljka tetovaža i plave kose, što je nedavno promenila na kratko, te smo imali prilike da je vidimo kao crnku. 

 

Ista stvar može da se kaže i za njenu sestru dizajnerku Kristinu, dok je njihova treća sestra Dragana takođe jako lepa žena, samo se ne bavi javnim poslom. 

 

Sestre Bekvalac su jedna retko lepa porodica, a sada smo otkrili od koga su ove zanosne devojke nasledile dobar izgled. 

 

U pitanju je njihova majka Mira Bekvalac. Mira izgleda znatno mlađe od svojih godina, te se svrstava u onu grupu dama koje su nekom magijom uspele da zaustave vreme. 

 

Mira se ovih dana pojavila u emisiji Amidži šou, kada je malo iskritikovala svoju ćerku zbog njenog slobodnijeg i provokativnijeg stila oblačenja.

 

Sestre Nataša, Dragana i Kristina Bekvalac
Sestre Nataša, Dragana i Kristina Bekvalac foto: Instagram

- Zameram joj na tim halterima, voli da se razgoliti, grudi da razgoliti, tur da razgoliti, ali nema razloga. Dosta su ljudi videli, već 20 i kusur je ona na sceni i stalno to gledaju, daj da vide nešto drugo - bila je stroga mama Mira.

 

Mama Mira nije imala kritike samo na račun oblačenja svoje ćerke, već i na konto njenog ljubavnog života. 

 

Kako je rekla, ne bi joj se svidela ideja da Nataša uđe u četvrti brak. 

 

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

 

- Ma, nema šanse da se uda, pazi, ubiću je. Ja bih je se odrekla kada bi se udala četvrti put. Mislim da neće, prošla je dosta škole da je shvatila da nije žena za brak. Ona žena nije za brak, ljudi. Ona je da je sama, sa svojom decom, sa poslom, ako se neko tu ubaci dobro, ako ne, onda opet dobro - kaže Mira Bekvalac.

 

A onda je i preciznije objasnila zašto misli da ona nije osoba za bračnu luku. 

 

- Ona ne trpi formu, ne trpi kliše. Ona radi kako ona hoće, a u braku mora da postoji pravilo ponašanja. Ne voli da ima obavezu, da ima nekog tu u stanu, već sama sebi sve prilagodi i decu i posao i nas sve - kazala je Natašina mama. 

 

 

makonda-tracker