razlika u godinama im ne smeta

24 godine je mlađa od njega, srušila mu je ubeđenje da se nikada neće oženiti: Ovo je LEPA SUPRUGA Dražena Žerića Žere

1

Godinama Žera je bio jedan od glavnih miljenika žena, a evo kako izgleda žena koja je uspela da osvoji njegovo srce 

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Dražen Žerić Žera godinama je bio na vrhu jugoslovenske muzičke scene.  Na hiljade žena posećivalo je njegove nastupe, a mnoge od njih maštale su da stanu na ludi kamen s njim.

 

Ipak, on je živeo u ubeđenju da se nikada neće oženiti. I tako je bilo sve dok nije sreo 24 godine mlađu Barbaru. Njih dvoje su se upoznali su 2007.  godine u kafiću u Trpnju gde je ona radila kao konobarica. 

 

Čitavo leto Žera je posmatrao lepu Barbaru, pre nego što je odlučio da joj iskaže osećanja.

 

 

 

- Kad kažu ljudi da stariji momci planiraju da upoznaju mlađu devojku, to nije istina: moja je bila neplanska. Već sam prestao da verujem ću naći pravu osobu, a ona se pojavila kad sam se najmanje nadao. Ali sam tek posle dva meseca saznao da je od mene mlađa 24 godine! Na kraju sam rekao: " U redu, glavno da je punoletna i da je sve u zakonskim okvirima - rekao je korz šalu 2012. za hrvatsku "Gloriju".

 

Neplanski je počelo, a dovelo je do venčanja 2008. godine. Žera i Barbara postali su ubrzo roditelji bliznakinja. I kako je Dražen pevao i kako i danas peva:

 

- Vetar se vezati ne može, tu samo ljubav pomaže - lepa brineta ga je ljubavlju i vezala.

 

 

Dražen Žerić nikada nije rado kontaktirao medije, ali je zbog muzike našao zajednički jezik sa novinarima. Međutim, kada je u pitanju njegov privatni život, frontmen „Crvene jabuke” gotovo nikada ne pravi kompromise.

 

Stoga su njegova supruga Barbara Žerić Macela i njihove dve ćerke nepoznate javnosti. Barbara je 24 godine mlađa od Žere, ali razlika u godinama ne remeti njihov skladan odnos.

 

 

- Već sam prestao da verujem da ću pronaći pravu osobu, a ona se pojavila kada sam to najmanje očekivao. Ali tek posle dva meseca sam saznao da je ona 24 godine mlađa od mene! Na kraju sam rekao: „Dobro, glavno da je punoletna i da je sve u zakonskim okvirima“ – rekao je jednom Žera.

 

Barbara, osim što odgaja ćerku, ne stoji po strani kada je u pitanju karijera njenog supruga. Dražen je veoma posvećen suprug i otac. Za ćerke govori da su njegov pokretač, ali i da mu neće smetati ako odluče da se bave pevanjem.

 

makonda-tracker