šta vi mislite?

Majka mu je bila jedna od najlepših žena na prostorima Jugoslavije: Ovo je sin Mire Furlan — liči li na glumicu?

0

On danas živi u Los Anđelesu, ima svoj posao koji je vezan za IT, a ono što je upečatljivo jeste da ga javnost nije bolje upoznala, pošto su ga roditelji zaštitili od medija. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nakon smrti legendarne glumice Mire Furlan objavljena je njena autobiografija "Volim me više od svega na svijetu". Na prvoj stranici knjige ispisane su rečenice koje je uputila sinu Marku Lavu.

 

 

Da li pišem ovu knjigu za tebe? Da bi ti mogao razumjeti što se dešavalo prije tebe? Kako bi mogao proviriti u daleki, davno nestali svijet iz kojeg su potekli tvoji roditelji? Da li uopće želiš znati nešto o tome?...— piše u knjizi, koja je objavljena u januaru, pred prvu godišnjicu smrti glumice.

 

U danima kada je trajao raspad Jugoslavije, Mira je zajedno sa suprugom, rediteljem Goranom Gajićem, spakovala kofere i zaputula se u Ameriku. Prva stanica je bila Njujork, a potom Los Anđeles, gde je nekoliko godina nakon što su se naselili postali bogatiji za još jednog člana porodice, sina.

 

Marko Lav, Mira Furlan, Sin Mire Furlan
foto: Facebook Printscreen

 

O njemu ne znamo mnogo, ne samo zato što živi daleko i što su roditelji učinili sve da ga zaštite od medija i javnosti, već zbog toga što ni sam ne voli da se eksponira. Ipak, društvene mreže čine svoje te se danas jasno može videti kako izgleda sin čuvene glumice.

 

Na njegovom profilu na Fejsbuku nema mnogo fotografija, ali iz onih koje smo videli možemo da "pročitamo" da je preslikan majka. Kad biste ga ugledali na ulici, odmah biste pogodili čiji je. Sin Mire Furlan još živi u Gradu anđela, gde je završio srednju školu "Los Angeles Center For Enriched Studies". Bavi se profesijom budućnosti - "web developer" je i pasionirani je gejmer. Aktivan je i na Tviteru.

 

Marko Lav, Mira Furlan, Sin Mire Furlan
foto: Facebook Printscreen

 

Inače, kuća koju su Mira i Goran kupili 1996. godine nalazi se u kvartu Canyon Lake Drive, najboljoj lokaciji za snimanje onih čuvenih montažnih slova "Hollywood". Na drugom kraju je kalifornijska pustinja.

 

 

 

makonda-tracker