napunili baterije

"Mnoge sam nervirala, Filipa najviše": Aleksandra Prijović podelila uspomene s porodičnog odmora u Majamiju

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Ex faca

14-02-2022 09:55h
Ne otvaram ovu stranicu da bih saznao nešto o vama nego da vam kažem kako ste svi vi snobovi bogataški, samoživi, nbitni stvorovi na ovoj planeti. Možete da se smejete na ovo jer vam konto u banci i debljina novčanika to dozvoljava, ali istina je surova. Zapitajte se samo koliko imate pravih prijatelja, onih koji bi za vas npr bubreg dali, niko? E toliko vredite.

ma vazno nam je

14-02-2022 23:29h
da si se ti najela.Da nisi vise gladna,i da je narod to video,da ne brine vise.

Viki

15-02-2022 09:44h
Ona ima neku facu blentavu,koliko god da se sredi,docera....sve joj je dzaba.isto kao Teletabis..!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: